Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2021 19:35 - Пасторите на ковидалната религия. По случай 1 година лудост
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1295 Коментари: 4 Гласове:
21

Последна промяна: 13.03.2021 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тържественото ми обръщение по случай годишнината от първия локдаун в България, основан на измами, наглост, политически, корпоративни и световно задкулисни интереси против човечеството

 

Навършва се една година от мартенския Петък 13 на 2020 година, когато официално „нещото“ дойде у нас и зачеркна „нормалността“. То — „нещото“ — разболяваше хора и месеци по-рано, вкл. мен. Но то беше рано да се обявява у нас, защото не беше даден сигналът от чужбина за глобалната терористична операция срещу хората.

А за засекретените инструктажи на НАТО най-добре ще ви осведоми Фатмака. Но такива има, бъдете сигурни. Всъщност самият той си го призна.

Та, нещото разболява като грип. Убива не повече от грип. Изобщо — откъдето и да го погледнем, прилича на грип. И усложненията му даже са грипозни.

Но не било грип, въпреки че грипът мистериозно изчезна от местните и световните диагнози и статистики. И понеже не било грип, макар да се държи като грип, това в новата ковидална религия изисква ВЯРА, ОГРАНИЧЕНИЯ НА ЛИЧНИ ПРАВА И БИЗНЕСИ, ВАКСИНАЛЕН ТЕРОРИЗЪМ и ЗАТВОРНИЧЕСКИ РЕЖИМИ, каквито никога не е имало за грипа или грипоподобното.
Пасторите на ковидалната религия. По случай 1 година лудост (rumble.com)

В това видео правя специален поздрав за пастор Ботоксий,който беше инсталиран да бъде домораслия първожрец на новата глобална религия, отчаяно опитваща да се представи за наука. Че даже — за някаква чудна нова медицинска наука. А както става дума в записа, тази „наука“ и една година по-късно изисква ГОЛА ВЯРА.

Пастор Ботоксий тези дни призна в официален документ, че работата му е да превръща ПРЕПОРЪКИТЕ на СЗО в… ДИКТАТОРСКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Вижте отговора му в този документ. А първоначалното запитване на г-н Константин Дичев може да се чете тук.

И друго запитване от г-жа Радка Д. Сиренкова и г-н Живко Ж. Бъчваров по същия въпрос: стр. 1 и стр. 2. Отговорът гласи с други думи, че съществуването на вируса е въпрос на вяра и религия.

Същата ситуация и във Великобритания, като там дори казват, че това не представлявало публичен интерес (моля?!) и затова нямало да предоставят такава информация. Явно не е и научен интерес, защото десетки хиляди учени продължават да чакат доказателства за съществуването на пречистен и изолиран вирус, както и за цялата митология около него: дали, как и при какви условия човек може да го предаде на друг, но особено за чудото, че срещу него уж нямало естествен, а само ваксинален имунитет.

Иначе поздравени от видеото ми да се чувстват още:

Тиквата, Фатмака, Катранджиев и недоразумението от Симеоновград. И да се готвят за трибуналите. Или за обясненията пред Страшния съд, който за тях определено ще бъде по-страшен от грипа и новото му име.

* * *

image

Кликнете на горното изображение, за да изтеглите брошура с най-важните факти за ковид (не)ваксините.

Празнично: Лъжите на пасторите от ковидалната религия | От Извора (otizvora.com)




Гласувай:
21



1. radostinalassa - От ваксините умират повече хора, отколкото от...
13.03.2021 19:38
вирусите. В това има някакъв /-/ смисъл по отношение на здравето на хората.
цитирай
2. harisons - вирусите. В това има някакъв /-/ ...
13.03.2021 19:42
radostinalassa написа:
вирусите. В това има някакъв /-/ смисъл по отношение на здравето на хората.

Така е, но все още има "миряни", вярващи в проповедите на тези, за които авторът Иван Стаменов разказва в тази статия и видео....
цитирай
3. radostinalassa - Но тези миряни ще станат заразни...
13.03.2021 20:13
както се вижда вече и за млади хора и децата.
цитирай
4. harisons - както се вижда вече и за млади хора и ...
13.03.2021 20:33
radostinalassa написа:
както се вижда вече и за млади хора и децата.

За глупостта им няма вече съответни думи, те са стигнали едно скотско ниво....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 839952
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930