Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2022 09:40 - Изглежда, че някъде е натиснат бутон, който предизвиква агресия у хората
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 4340 Коментари: 4 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През лятото на 2019 г. много посетители на форуми по целия свят много често повдигаха темата за вътрешното усещане за приближаване на някаква промяна. Това е нещо като шесто чувство, което повечето респонденти описват като тревожно. Оптимистите, които взеха участие в дискусията, веднага съобщиха, че промяната ще бъде добра, че телепатите в Галактика уж им били казали това. Реалистите казваха, че нищо няма да се повтори, но. . минаха няколко месеца и се случи COVID-19, а светът се промени до неузнаваемост, сякаш сега всички се намираме на друга планета.

Междувременно светът продължава да се променя и днес хората пишат следното:

Нещо голямо се заражда в масите. Хората са много, много уморени от това, което се случва.

Днес бях навън, просто вършех обичайните неща. Е, просто минавайки пo улицата, чух много хора да казват, че наистина са готови да се бият, ако се наложи. Хората изглеждат много раздразнени и готови да се нахвърлят върху всеки.

Едно нещо беше обща тема днес, а аз не бях чувал за него до днес. Въпреки това хората казват, че щом ваксърите (поддръжниците на ваксинирането) започнат да предприемат повече действия, антиваксърите (противниците на ваксинирането) също ще започнат своята война. Не искам насилие и не го подкрепям. Въпреки това днес чувам от хората точно това. Хората са много, много ядосани!!! Те знаят какво се случва в действителност.

Всъщност крайната озлобеност на обществото има всички основателни причини, въпреки че те са различни в различните страни. Например на израелците им е много писнало от палестинците и почти всяка вечер граждани, които нямат нищо общо с IDF, взимат палки и трошат неща. Америка има своите проблеми: недоволство от закриването на предприятия, недоволство от изборните резултати, недоволство от инфлацията, нови закони и т. н. А в прекрасни страни като Руската федерация причините за недоволството на хората са толкова много, че е невъзможно да се изброят всички, тъй като издигането от колене продължава вече 20 години. А след това има маски, някакъв вид ваксинация, ограничения, целият свят е пълен с врагове и т. н. Като цяло нервността на хората е голяма и понякога те започват да се бият направо на улицата.

Наблюдавайки тези процеси, и по-специално първите улични боеве на маскирани срещу немаскирани, теоретиците на конспирацията изразяват подозрение, че цялата тази нервност в обществото е създадена изкуствено, хората сякаш нарочно са подтиквани към агресия. Ето защо малките хора им се създават проблеми, за да излъчват колкото се може повече агресивни еманации. Или обратното - хората са стимулирани да направят нещо.

С течение на времето обаче хората сякаш свикнаха с маските, не всички се противопоставяха и на паспортите за ваксинация и мнозина се редяха на опашки за тях; въпреки това, както виждаме, в обществото се надигаше агресия. За да обясни това явление в дискусията, мъж от Румъния пише следното:

Може би се чувствате разтревожени и раздразнени, защото изглежда, че сте започнали да се затопляте в микровълнова фурна. Проверете заобикалящата ви среда за високи нива на радиочестотно излъчване. Потърсете и тези шумни шпионски кули LoRa WiFi 6. Там е толкова лошо, че и котката ми повръща. Когато е включен, дори мишките полудяват: излизат от скривалищата си, препускат из къщата, блъскат се в предмети и дори не се опитват да избягат. Обикновено кварталът ни е бомбардиран от 23:00 ч. до сутринта. Ултразвуковият детектор може да помогне, но не всеки разполага с такъв, така че признакът за въздействие понякога може да бъде шум в ушите и усещане за високочестотен звуков тон.

Съобщението на румънеца за странни шумове, които хората са започнали да чуват през нощта, далеч не е единственото по рода си, така че трябва да мислим, че някои нови промишлени устройства около нас наистина са започнали да работят. Може би става дума за 5G кули или устройства, маскирани като 5G, а може би е замесено и друго оборудване - военно или извънземно.

В СССР например военните радари, които трябваше да предупреждават за приближаващи се ракети, често гледаха не към Запада, откъдето се предполагаше, че идват ракетите, а към най-близките градове - например Москва. В САЩ, където има противоракетна отбрана, понякога се пее същата песен и при преминаване покрай предполагаемо изоставени радари двигателите на гражданите се изключват, а часовниците им спират.

Като цяло спонтанната агресия може да има различни причини, които няма да разглеждаме, защото не е това целта. Важното е, че някой е натиснал бутона, който предизвиква гняв и агресия в масите, така че си струва да се замислим - защо това е така? Подготвят ли се държавите и народите за световна революция? Или Трета световна война? Или към социален хаос - война на всички срещу всички?
image

http://neonula.blogspot.com/2022/03/blog-post_24.html 



Гласувай:
17



1. panazea - Ами те ни дразнят всячески !
12.05.2022 10:24
Да не отреагираш на техните дразнения
или трябва да си инфантил , или безчувствен !
Затова са подготвили и чипове , които да имплантират в главите на хората ,
за да ги усмиряват !
цитирай
2. harisons - Да не отреагираш на техните драз...
12.05.2022 15:59
panazea написа:
Да не отреагираш на техните дразнения
или трябва да си инфантил , или безчувствен !
Затова са подготвили и чипове , които да имплантират в главите на хората ,
за да ги усмиряват !

Играта им не спира, но и разобличенията на техните действия набраха скорост....
цитирай
3. zlika - Винаги съм казвал, че нещата се случват в геометрична прогресия,
12.05.2022 16:03
но ми е убягвало какво точно се случва. Сега знам - бяс. Този свят побеснява със скорост, увеличаваще се в геометрична прогресия. Малко му остава.

Господи, помоги.
цитирай
4. krumbelosvet - Много точно е заглавието избрано от автора
28.05.2022 08:17
Много точно е заглавието избрано от автора.
Лабораторно-чист случай е побесняването на украинците.
Всъщност И У НАС цветната революция доведе до бяс. Не случайно писа Недялко Йорданов
Господи, кой ни наказа
с толкова дива омраза.
Да, обходилата света ТЕХНОЛОГИЯ на цветните революции, има за първи етап разделяне на обществото чрез побесняване.
Сега разделиха и Европа, разделиха я от Русия, ЕДИНСТВЕНАТА европейска държава с боеспособна армия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832383
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031