Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2022 09:15 - Който се кефи на Путин, си няма хабер от Великото зануляване
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 3423 Коментари: 1 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато чуете някой да прави изявления като „Русия се бори с Великото зануляване“ или „Путин громи глобалистите“, това е ясен знак, че този човек си няма и представа за същността на Великото зануляване. Ако искаме да сме дипломатични, може да им го изясним с няколко прости въпроса:

Ако Русия се бори с Великото зануляване, нахлувайки в Украйна, каква е връзката със симулациите „Кибер полигон“ и „Хранителна верижна реакция“? Щом разберете че симулацията Event 201 не предсказа естествено възникнала пандемия, а една планирана криза, защо бихте гледали различно на плановете им за масивна кибер война и глад, продължаващ много години?

Учението „Хранителна верижна реакция“ (проведено през 2015 г.) симулира криза с храните, която ще ескалира от 2022 година и няма да намери трайно решение до някое време след 2029 г.

Може ли някой, моля, да ми обясни:

Как нападението на Русия над Украйна предотвратява плановете на глобалистите за многогодишен глад?
Истината е, че ако искате да създадете изкуствено глад по целия свят, няма по-ефективен начин от тази война! Русия и Украйна са най-големите зърнопроизводители в света. Дори местното производство на храни в Европа е силно зависимо от руските горива и торове.

Една война между тези държави гарантира криза в доставките. Но въпреки тази своя уязвимост ние виждаме как западноевропейските държави провокират Русия чрез санкции и въоръжаване на Украйна, като така практически молят Путин да им врътне кранчето.

Нима се очаква да вярваме, че западните лидери (слуги на СИФ) са наистина толкова глупави?
Същата логика важи и когато разгледаме „Кибер полигон“. Тази симулация приложи план как да се реагира на „кибер пандемия“, за която всички участници (сред тях и Русия) бяха убедени, че е неизбежна. През този период на кибер войни щели да се сринат банковите системи и да се създаде основание за въвеждането на CBDC (цифровите валути на централните банки).

По какъв начин Русия, нападайки Украйна, работи срещу това? Реално, ако искате да създадете условия за широкомащабна кибер война, не можете да посочите по-ефективен начин за постигането ѝ от този, при който Русия и НАТО са се хванали за гушите!

И как точно победата на Русия в Украйна (и потенциално в Западна Европа) ще осуети плановете за въвеждане на CBDC? Имайте предвид, че Русия и Китай са стари съюзници. Ако Русия се наложи над Европа, цифровите юани и рубли ще заменят долара. Ако развържем фантазията си и допуснем победа за САЩ, те също имат собствена CBDC в режим на изчакване.

Във всеки случай печелят глобалистите!
Да се върнем към пандемията. Наистина ли се очаква да вярваме, че Путин не е наясно с факта, че ковид „ваксините“ са смъртоносни? Ако той громи плановете на СИФ, защо не ги изобличи заради абсурдното съотношение между риска и ползите (особено за децата)?

И защо Путин лично продължава да рекламира ваксините и бустерите? Самият Путин не даваше зор за ваксинационните паспорти на федерално ниво. Но той не беше и против, когато се въведоха в градовете (като Москва).

Да се твърди, че Путин, един от младите глобални лидери на Шваб, е дезертирал от техните редици и е решил да спре Великото зануляване, е като да се твърди, че един актьор в театрална пиеса ще победи сценария. Или че един доброволен участник в телевизионно шоу е отишъл там, за да се опълчи на водещия.

В това няма никакъв смисъл
Великото зануляване е план за поредица кризи, продължаващи много години, чиято цел е да придвижат човешките общества от една ера на необуздано потребление и относителна свобода към много по-силно контролирано и мизерно съществуване. Планът включва и значително съкращение на популацията.

Това е нещо, с което някои хора все още не са се примирили. Управляващите елити не се „провалиха“, когато натрапиха тези ваксини на масите. От документите на Pfizer знаем – те са били наясно от самото начало, че тези продукти ще причинят тежки увреждания и смърт. И те не проявяват „небрежност“, когато систематично унищожават хранителните и енергийните запаси.

Това е нарочно. Това е геноцид. Всяко друго обяснение е наивно
На световната сцена днес виждаме елементарно „противопоставяне“ на глобалистите. Предлагат ни се две състезаващи се версии на глобализма (Изток срещу Запад или БРИКС срещу НАТО). Разликите между тях са нищожни (например по-малко LGBT джендъризми на Изток), но като цяло имат почти еднаква представа как трябва да се трансформира човечеството и обществото:

• технократско публично-частно партньорство

• трансхуманизъм

• социална кредитна система

• „устойчиво развитие“ и т.н.

Изтокът създава пропаганда за хората от дясното политическо крило на Запада, като ги привлича към източния глобализъм – насърчава ги с философски цитати извън контекст, „традиционализъм“ и „антиглобализъм“. Може би тази пропаганда е убедителна за някои от вас, но само вижте как източните държави реагираха на измамата ковид. Те действаха изцяло по сценария, а в някои случаи бяха по-тоталитарни и от Запада (напр. Китай).

Освен това Иран, Русия, Китай и прочие НЕ се противопоставят на цифровите ID-та, климатичните глупости и т.н., и т.н.
Днешният конфликт между Изтока и Запада в най-добрия случай може да се опише като две глобалистки секти, които спорят коя е по-по-най. Но дори това не взима предвид факта, че глобалистите умишлено саботираха Запада в течение на десетилетия. В същото време подпомагаха Изтока да набере сили.

Ако крайната цел на глобалистите наистина беше „превъзходство на атлантиците“, защо превърнаха Китай в световна сила? Точно както направиха със СССР. Западните елити можеха спокойно да оставят Китай и СССР да рухнат под тежестта на собствените си идиотски социалистически политики.

Мисля, че истинското разбиране на съвременната политика започва с осъзнаването, че националните правителства са изцяло превзети или манипулирани от наднационалната глобалистка ложа, която сякаш е навсякъде по едно и също време. Дори когато марионетките им не седят в креслата на ключови позиции, те продължават да дърпат конците чрез „политически съветници“ – на всяко ниво: от общинско през национално/федерално до международно.

Автор: Крис Блек

Превод: Иван Стаменов

Източник: Investment Watch

https://www.otizvora.com/2022/04/14667/koyto-se-kefi-na-putin-si-nyama-haber-ot-velikoto-zanulyavane/ 



Гласувай:
18



1. tonsunka - Да, точно така е.
14.04.2022 09:25
Да, точно така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832092
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031