Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2021 12:13 - Нужни ли са ни президенти, които се подчиняват на СИФ, а не на своите народи
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 528 Коментари: 0 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 29-06 Световният икономически форум обяви, че инициира ново държавно-частно партньорство, в което да участват правителствата по цял свят с цел открояване и изкореняване на всички мнения в интернет, които този форум счита за вредни (те започват да "ловуват" из цялата мрежа, за да ни затворят устата). Неговите членове са представители на корпорациите, интернационалисти и технократи, които се срещат веднъж годишно в Давос. Заявената им цел - да работят над формирането на глобални, регионални и отраслови проблеми на дневен ред. Точно затова е добре да се има впредвид - ако президент на някоя страна говори глобалната икономика или глобалните проблеми - това означава, че той се е продал отдавна и по същество не е ваш президент, по-скоро е ваш окупатор, защото служи на съвсем други хора. Вие сте го избирали, а сега той служи на СИФ и всеки президент е ходил на техните събирания. Всъщност този форум може да се разглежда и като площадка, на която се купуват президенти. И когато "вашият" президент отива на СИФ, той го прави просто за да се продаде за повече пари и това са го направили всички.

Миналата година СИФ предизвика много реакции със своето рекламирано "Голямо нулиране" (Great Reset), което обещава да използва възможностите да разруши световната икономическа капиталистическа система. Т.е., нашите президенти отиват на форума и там изучават възможностите, които после да използват за разрушаване на икономическата система, да вкарат страните си в икономически колапс. Те разучават възможностите как да разрушат икономическата система, базирана на долара и да я пренастроят в условията на по-социалистическа и глобална икономика. Глобална икономика - това означава най-вече икономиката на Китай, а не на вашата страна. А колкото до социалистическа - те искат да построят нещо като социализъм, но с много твърд режим - като зона със строг режим. Те имат и още една организация - ООН, която с нищо не е по-добра от СИФ. Там отиват представителите на тези същите президенти, които се продават успешно в Давос. Всеки политик, който слушате по медиите използва терминът "да строим по-добре" (build better).

Последното начинание на Клаус Шваб е т. нар. "Глобална коалиция за цифрова безопасност". Това е поредната "кукичка" с кибератаките, на която ни закачат президентите, за да ни загасят грубо казано светлината в буквален смисъл и като цяло да ни сломят. В тази коалиция са включени ръководителите на крупни хай-тек компании и правителствени чиновници, с цел създаване на глобална основа за регулиране на изказаните мнения в интернет, заличавайки т. нар. "вредни изказвания". Ние всички, които разбираме какво се случва, според тях сме "вредни", защото им пречим с изказаните от нас истини. А кой определя кое е вредно? Глобалната коалиция, създадена от същия този СИФ, начело с Клаус Шваб и всички тези президенти. Вредното съдържание, обект на прицел на тази глобална коалиция ще бъде специално разработено, за да хване в капана тези, които се изказват за ограничение на правителствата, подкрепят традиционните ценности и свободата на личността. Такива случаи трябва да бъдат докладвани в интернет и по някакъв начин да бъдат неутрализирани, защото за всички президенти и СИФ всеки от нас, който вярва в подобни неща като свободата на личността и традиционните ценности, няма да бъде включен в определението на СИФ за "инклузивност" (това е тяхното понятие за равенство, разнообразие - всичко това, което ни се натрапва сега). Инклузивност е равно на лагер, а равенство - когато ви подравняват с всички останали, няма значение дали сте гений или можете да свирите на някакъв музикален инструмент - вие ще получавате еднакво възнаграждение например със затворниците, току-що излезли на свобода. А с разнообразието оправдават въпросното равенство - "Вижте, всички сте законопослушни, нужно е да има разнообразие, трябва да пуснем на свобода затворниците във вашето общество... Има много бели - значи ще пуснем повече черни сред вас....". Това е тяхната политика.

"Глобалната коалиция за цифрова безопасност е държавно-частна платформа за глобално и многостранно сътрудничество с цел разработка на иновации и развитие на сътрудничеството, насочено към борба с вредоносните съдържания и поведения в интернет" се казва в сайта на СИФ. Това означава само едно - те ще се борят с нас. Майкрософт незабавно обяви, че поддържа СИФ за ограничаване свободата на словото в интернет. Директорът по цифрова безопасност на Майкрософт Корни Грегуар заяви, че технологиите предлагат инструменти, за да се научите да играете, общувате, да внесете свой принос в решението на някои големи световни проблеми, поради което трябва да сътрудничите на СИФ. Фейсбук също изглежда развълнуван от това, че ще се пристъпи към нови способи за заставяне на потребителите да започнат да мислят за необходимостта да издават своите приятели, когато те грешат в нещо. Т.е., ако вие изкажете мнение, което е неугодно за тях, то по призива на Фейсбук вашите приятели трябва да ви докладват, защото вие сте в грешка, а те точно знаят какво е нужно. Гигантът в социалните мрежи започна да разпраща на някои потребители загадъчни съобщения със следното съдържание: "Вие сте обезпокоен, че някой от вашите познати започва да става екстремист?". Тази програма идеално се съчетава с риториката на официален Вашингтон от времето, откакто Байдън стана президент. Без него и без Америка те нямаше да успеят да ни пробутват този свой инклузивен капитализъм и да ни затварят устата навсякъде. Те имаха нужда да поставят начело на САЩ свой президент, който да прави същото като останалите президенти. Поради това вие видяхте такива скандални избори в САЩ. И ето - Байдън дойде, техният план сработи, сега президентите във всички страни са послушни и сега на дневен ред дойде да търсят инакомислещите в интернет. Те обявяват, че трябва да се търсят, но това не е всичко. Байдън и неговият генерален прокурор Мери Гарлънд използват всяка възможност, за да говорят за екстремистите, които представляват най-голямата заплаха за демокрацията. Това е класически метод за пропаганда, използвана за обръщане на общественото мнение срещу целева демографска група. Нацистите са усъвършенствали това, използвайки СМИ (както се прави и сега), за да прехвърлят отговорността за проблемите на фашистка Германия върху евреите, още преди практически да са били започнали да ги събират и да ги принуждават да изчезнат.

Следващ етап на този злобен план се явява поощрението за американците да се издават взаимно онлайн на полицията. Какво ли се случва след това, както ни съобщиха Фейсбук, Гугъл и Майкрософт? Именно по този начин се процедира в Китай, който е модел, рекламиран от тези, които вярват в "Голямото нулиране". Сега техните планове са публикувани на сайта на СИФ, на който ходят всички президенти, с обявлението за тяхната глобална коалиция за цифрова безопасност. Дали искате да живеете както в Китай живеят китайците? Ако не - то може да считате, че тези хора, вашите президенти, плюс СИФ са наши основни врагове, които искат да ни отнемат и свободата на словото и обичайния ни начин на живот, разкавайки ни приказки за някакви трудности с глобалния капитализъм. "Във връзка с нарастващия проблем от борбата с дезинформацията за здравето и за екстремизма, а също и за експлоатацията на децата по интернет съществува остра необходимост от по-обмислена, глобална координация за повишаване на цифровата безопасност". Тези пробутани ни президенти сега излагат на показ почти навсякъде тази цифрова безопасност. "Глобалната коалиция за цифрова безопасност е насочена към ускорение на сътрудничеството между държавния и частния сектор в борбата с вредоносните съдържания в интернет и ще служи за обмяната на челен опит по отношение новите правила за безопасност в интернет" - т.е. затварянето на устите ни се нарича "челен опит". Тези нови правила за безопасност в интернета всъщност са изкореняване на инакомислието и затваряне на устите ни, ето какво е безопасността за тях. Значи сме опасни за тях с това, че обменяме помежду си информация и наричаме нещата с истинските им имена. Точно тези икономически форуми, тези глобалисти и тези президенти ние ги наричаме с истинските им имена - това са хората, които днес разрушават нашия живот и нашите страни. СИФ има наглостта да заяви, че неговата коалиция ще бъде безпристрастна в управлението на интернет. Това може би е най-несполучливия днешен анекдот. Ние вече видяхме как Фейсбук и Туитър се занимават с "безпристрастна" цензура - на едни запушвайки устите, а на други - направо блокирайки ги.

Това също така е организация, ръководена от човек, който открито заявява, че е нужно да се използва сегашната уникална ситуация във всички страни, за да се изменни коренно начинът на нашия живот, работа, водене на бизнеса и приспособяване на хората към обществото, за да се промени успешно начинът ни на живот. Нима този Шваб е питал някой от вас, както и който и да било от президентите, дали искате всичко това? Не ви ли се струва, че някакъв смотаняк на име Шваб изобщо няма правото да решава как ние да живеем? А защо и президентите, които сме избирали изведнъж си въобразиха, че са станали някакви богове и без да ни питат, решават как да живеем.

"СИФ има уникални възможности да използва своята безпристрастна платформа и обединяваща способност за стимулиране на държавно-частното сътрудничество". Това, преведено на нормален език ни говори, че частниците дават подкупи на държавните служители. За какво президентите отиват на този икономически форум, явно вече са били стимулирани. По-нататък и така е написано: "Обединяваща способност за стимулиране на държавното и частното сътрудничество между ключови заинтересовани страни", т.е., с други думи СИФ е зона, в която процъфтява корупцията, където вие с добри пари можете да купите президент и точно там са се продали всички президенти, като на пазар - възможно най-скъпо, а сега това дори не се крие. Изобщо - винаги преди са установявали такава система, за да не може капиталът да подейства върху президента, иначе се получава корупция, а тук дори обратното - хвалят се с това. Те казват, че това е с цел пълна безопасност в интернет, което всъщност са празни думи. СИФ се позиционира като глобален арбитър! А някой избирал го е този съдия, нима в конституциите на всички страни има написано нещо за СИФ? Може би вие сте избрали този Шваб като арбитражен съдия? Що за глупост? И сега този глобален арбитър определя такива термини като "вредоносно съдържание", т.е. нашите мнения, "дезинформация", т.е. този глобален арбитър сега решава дали ние говорим истината или това се нарича "дезинформация". Ако му е угодно - ние сме добри, а ако не му е угодно - ние се занимаваме с "дезинформация". Той също така съжалява за това, че зашифрованите канали на социалните мрежи, такива като "Телеграм" и "Сигнал" позволяват на потребителите да общуват без цензура и шпионаж. Все още има такива форуми като Телеграм, където хората изказват своето мнение. И ето - икономическият форум е обезпокоен, че съществуват такива зашифровани мрежи като Телеграм, там позволяват на потребителите да общуват без цензура. Ето неговите препоръки по ключовите направления, които сега се нуждаят от координирани действия: "Обезпечение на баланс на конфиденционалността и безопасността. За целта: обменете челен опит по отстраняване на растящото противоречие между конфиденциалност и безопасност, тъй като вредоносното съдържание от зашифрованите канали, такива като Телеграм, рискува да ни се изплъзне от намиране. Сътрудничеството между юрисдикциите по отношение на съдържанието, обезпечение на възможности за действие със съдържанието, което подлежи на юрисдикция и се нуждае от по-голяма координация между страните, например: съдържанието е създадено в един окръг, но причинява вреда с това, че казва истината в друг окръг". По-нататък: "Съгласуване на определението. Поддържайте работата над съгласуваните определения за категорията на съдържанието, такива като член за вредителство, кибер заплашване, за да се обезпечи стандартизирано прилагане, отчетност и измерение в различните региони". Кибер заплашване - т.е. това, което правят те е нормално, а това, че ние наричаме нещата с истинските им имена за тяхната дейност, за дейността на този Шваб и на президентите - това се нарича "кибер заплашване".
image

Ако научихме нещо за последната година, то е това, че платформата на социалните мрежи в съюз със световния властови елит определиха какво може и какво не може да се говори за тях в интернет.

https://neonula.blogspot.com/2021/10/blog-post_30.html
Гласувай:
20Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 562747
Постинги: 234
Коментари: 396
Гласове: 5197
Календар
«  Януари, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31