Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2021 09:45 - 5G - ТЕХНОЛОГИЯ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1452 Коментари: 0 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ако се вгледате внимателно в местата за инсталиране на 5G кули, ще забележите, че на първо място те се намират точно в болници и поликлиники (или наблизо). Почти всички, които са починали от коронавируса, са били в БОЛНИЦИ. Микровълновите вълни, излъчвани от 5G антени, загряват хората като в микровълнова фурна, повишават температурата и изпаряват водата и течностите от тялото. Хората, които са стари и отслабени от болести, са първите, които страдат и умират. Ако няма кули, излъчвателите могат да бъдат доставени със специални превозни средства и свързани в близост до болници. 5G микровълните убиват имунната система и мозъчните неврони, изострят съществуващите заболявания и при продължително излагане причиняват симптоми на лъчева болест, онкология, левкемия и различни патологии на органите.

Една от най-тежко засегнатите страни от коронавирус е Италия, с население от 60 милиона и втора в света по най-голям брой възрастни хора. Почти една трета от италианците са пенсионери (с пенсия около 1200 евро), теглещи милиарди долари от бюджета всеки месец. В същото време Италия е една от първите европейски страни, въвели 5G технология, и особено Северна Италия с Ломбардия - най-засегнатата от Covid-19. Масовото включване на 5G кули (предимно в болници и старчески домове) едновременно реши финансовите и „демографските“ проблеми на страната. Повечето европейски страни също имат проблеми със социалните плащания, а 5G радиационните кули са идеалното решение за бюджетните ограничения.

Микровълновото излъчване е импулсно, плътността и интензитетът на вълните се променят постоянно. За да се предизвикат разрушителни процеси в човешкото тяло, е достатъчно да се увеличи мощността на излъчването само с няколко секунди. Нагряването на тъканите като в микровълнова фурна може да доведе до различни заболявания - от тромбоза до психични разстройства. 5G е антидемографско оръжие, с помощта на което населението вече е започнало тайно да се унищожава под прикритието на естествени болести и смърт. Намаляването на населението е една от основните цели на пандемията от коронавирус.

Физиката казва, че електромагнитното излъчване има същата природа като излъчването на атомна бомба, разликата е само в дължината на вълната. Без да усещат нищо на момента, хората могат да се разболеят с течение на времето. Въпреки това, много хора, намиращи се в 5G радиационната зона, могат веднага да почувстват, че „нещо не е наред“ - натиск върху главата и изпукване на ухото. Последващите усещания са физически дискомфорт, депресия и желание да напуснат опасното място. Микровълновото излъчване се проверява с микровълнови детектори и в мрежата има много видеоклипове с измервания на кули, потвърждаващи опасни дози. Хората могат да излъжат, но приборите - никога.

Милиарди са инвестирани в 5G базови станции и техните собственици трябва да докажат безвредността на новите технологии за човешкото здраве. За целта се наемат „експерти“, лекари и журналисти, като се фокусират изключително върху ползите от 5G (скорост на интернет и минималното чакане) и крият истината за токсичността и канцерогенността на микровълните. Облъчването с микровълнови вълни не само причинява онкология, но и буквално заглушава мозъка - точно както преди западните радиостанции бяха заглушавани. След такава обработка умствените способности се притъпяват, мисленето става буквално „болезнено“. Това е добре известно на всички жертви на психотерора, които са били изложени на микровълни и радиационни оръжия в продължение на много години.

5G радиацията засяга предимно възрастните хора и децата, чието тяло, психика и мозък вече са отслабени или, напротив, тепърва се формират. Особено застрашени са малките деца и бебетата, чието здраве просто се разрушава в самия зачатък. Много майки с колички сега не разбират защо техните бебета плачат, а причината може да е, вкл. и болката, причинена от радиация или повишено електромагнитно поле. 5G радиация за деца означава болести и патологии в бъдеще, психическа нестабилност и невъзможност да се концентрират и да мислят пълноценно, което означава невъзможност за пълноценен живот и липса на всякакви перспективи в бъдеще. 5G кулите ще осакатят децата.

Много държави вече са осъзнали ужасните последици от включването на 5G мрежи, забраняват инсталирането на ретранслатори или отлагат стартирането им до момента на научно потвърждение на пълната им безопасност. Доказателства за опасността, която носи смърт за всички живи същества, съществуват отдавна, но те са внимателно скрити - за да се избегне публичната паника и изгарянето на 5G кули. Партията на зелените и Грийнпийс отдавна не се чуват, а няколко природозащитници и доброволчески движения организират акции и протести срещу предизвикателства, които не са сравними с 5G радиацията по отношение на увреждания и последици за здравето.

5G кулите могат да доведат до непоправимото - да нарушат екологията на градовете и да подкопаят здравето на населението - в най-близко бъдеще, а спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Време е да спрем тази лудост - с целия свят, във всеки град и във всеки район. В процеса на конфронтация обаче могат да възникнат определени проблеми. Всички искания за проверка на съответствието ще бъдат затворени с подаване на документи, потвърждаващи пълната безопасност на оборудването на кулата. Всички искания за публични измервания ще завършат с факта, че преди да пристигне някаква комисия, кулите ще изключат или ще засилят капацитета си. Парите, инвестирани в технологията, ще бъдат защитени от истини или лъжи, така че е необходимо да се изисква само пълно демонтиране на антените и сгъване на 5G мрежите. Ако хората не разрушат кулите, тогава кулите ще унищожат хората.

https://neonula.blogspot.com/2021/08/5g.html



Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836772
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930