Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2021 09:07 - Си Джей Хопкинс: Войната с (дез)информация за вакcинитe
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1993 Коментари: 0 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Имам добри новини, приятели! Изглежда, че отделът за генетична модификация на ГлобоКап е намерил магическа ваксина против ковид! Тя е абсолютно безопасна, не е експериментална и използва информационна РНК, която учи вашите клетки как да си произвеждат протеин, активиращ имунен отговор — точно както естествената ви имунна система, само че по-добре, защото е правена от корпорация!

Добре де, технически погледнато, тя не е одобрена за използване. Процесът на одобрение обикновено отнема няколко години. Та ваксината може би е малко „експериментална“, но Американската агенция за контрол на храните и лекарствата и Европейската медицинска агенция дадоха „позволение за използване в извънредни случаи“, след като е била „продължително тествана за безопасност и ефективност“ — ако се вярва на анонимните „проверители на факти“ във Facebook — така че:

Няма нищо притеснително

Тази експериментална ваксина, която не е експериментална, наистина е историческо постижение, защото ще спаси света от един вирус, който причинява леки или типични грипоподобни симптоми. Или най-често не води до никакви симптоми сред 95% от положително тестваните. Над 99% си продължават живота след среща с вируса. Та възможностите за приложение на иРНК технологията за бъдещи генетични модификации на човеци, в общи линии, към днешна дата вече са неограничени.

Представете си всички онези болести, които можем да излекуваме, както и всички онези генетични „дефекти“, които можем да поправим. Сега можем да препрограмираме човешките гени да правят всичко, което поискаме… срещу рака, сърдечните заболявания, деменцията, слепотата, да не говорим за сезонния грип! Даже ще можем да лекуваме психиатрични заболявания: „противообществени смущения“, „синдром на опозиционното настроение срещу авторитетите“ и други „поведенчески“ и „личностни“ проблеми.

Кой знае…

След още сто години може би генетично ще прочистваме човешката раса от прадревни чуми: расизъм, сексизъм, анти-семитизъм, хомофобия, трансфобия и прочие. Ще програмираме дефектните алели на всеки или ще го имплантираме с някакъв нанотехнологичен невросинаптичен чип в мозъка. Единственото, което пречи на корпорациите да излекуват човешкия вид, е напълно нерационалният инат на хората, заради който те стават уязвими от ужасни заболявания и емоционални и поведенчески смущения.

Но много избързвам. Важното днес е да победим тази чума. Тя се различава от грипа само заради PCR тестовете и не променя статистиките за годишната смъртност. Но тя не оставя друг избор на държавната корпокрация, освен да превръща цялата планета в затвор, да запраща милиони хора в крайна бедност, да заповядва на всеки да носи медицински маски, да насъсква отряди от въоръжени катили към домовете на хората и да превръща обществото в патологизиран тоталитарен кошмар.

И разбира се, единственият начин за това (човечеството да бъде спасено от грипоподобната досада) е принудително да ваксинира всяко човешко същество на планетата Земя!

Добре, вероятно мислите, че това не звучи смислено, но този фанатичен поход за ваксиниране на целия вид срещу сравнително стандартен респираторен вирус, но проблемът е във вас. Защото все още мислите критично. Вие всъщност трябва да престанете с това мислене.

Както наскоро писа и The New York Times:

„Критичното мислене е вредно“

Едно такова мислене даже можело да е симптом на едно от онези „психични разстройства“, които споменах по-горе. Критичното мислене води до „колебание за ваксините“. Ето защо корпорациите работят с държавните власти за незабавното цензуриране на всякакво съдържание, което се отклонява от официалните твърдения за ковид, за изритването на автори на такова съдържание от платформите или за дискредитирането им като „разпространители на антиваксърска дезинформация“.

Например това се случи с Children’s Health Defense,1 които докладват за тъй наречените „странични ефекти“ и смъртни случаи, свързани с ковид ваксините. Според „фактите“ на властите, нямало „никакви проблеми с тези ваксини“ и „няма връзка между Соvid-19 ваксините и смъртта на тези, които са били имунизирани“. И според „проверителите на факти“ в Reuters, тези „доклади за странични ефекти“ вероятно съдържали „информация, която е непълна, неточна, прави произволни взаимовръзки или не подлежи на потвърждение“!

Да, съвсем правилно четете между редовете

Корпоративните медии не могат да излязат и да кажат открито, че „дезинформацията на антиваксърите“ си измисля „страничните ефекти“, а базата данни на VAERS и нейните подобия по света са хакнати. Тези медии правят нещо по-лошо. Внушават, че антиваксърите някак злонамерено инфилтрират информационното пространство с измислени истории, за да предизвикат „колебание за ваксините“2 у хората и да саботират ваксинацията на всеки мъж, всяка жена и всяко дете във физическия всемир, която трябвало да се прави няколко пъти или колкото пъти кажат „медицинските експерти“.

Ето само няколко примера как се правят нещата…

• 23 хора в напреднала възраст от Норвегия починаха след ваксина на Pfizer. Но според Reuters, „проверителите на факти“ установили, че старците просто си умират от всевъзможни причини, особено в старческите домове… Освен ако не са отказали ваксината, защото в такъв случай те несъмнено са умрели „от ковид“, независимо от възможните други причини.

Например един 99-годишен мъж, който е страдал от деменция и емфизема, е бил тестван три пъти отрицателно за вируса. Но той е бил добавен в статистиките за „починали от ковид“. Защото лекарят на старческия дом „предположил“, че смъртта е заради ковид (както изрично е бил инструктиран от ГлобоКап).

• 13 от 40 обитатели на старчески дом в Германия починаха след ваксинация, но това било „трагично съвпадение“, което нямало ама абсолютно нищо общо с ваксината.3

• Друго „поредно съвпадение“ имаме и в Испания, където 46 обитатели на старчески дом, които са били инжектирани с ваксината на Pfizer-BioNTech, измряха в рамките на един месец. А други 28 от 94 обитатели, както и 12 души от ваксинирания персонал, впоследствие бяха тествани положително.

• Здрав лекар на средна възраст от Флорида почина от необичайно заболяване на кръвта две седмици след ваксинацията. Но според експертите, внезапното развитие на тромбоцитопения „не трябва да се тълкува във връзка с ваксината“.4 И това вероятно било просто пълна случайност.

• Няколко часа след втората доза от ваксината на Pfizer 60-годишен рентгенов оператор от Калифония беше приет в болница със затруднено дишане. Четири дни по-късно почина. Вдовицата му заяви, че не била готова на този етап да свърже смъртта на съпруга си с ваксината: „Не обвинявам Pfizer или която и да било друга фармацевтична компания.“ Така че и това вероятно е просто поредното съвпадение.5

• 78-годишна жена от Калифорния почина веднага след ваксинацията, но здравните власти отрекоха връзка между ваксината и нейната смърт: „Тя е била инжектирана с Соvid-19 ваксина на Pfizer по обедно време. Докато е била още под наблюдение, тя се е оплакала, че се чувства зле и е била прегледана от медицинския персонал, когато е изгубила съзнание.“ Въпреки внезапната смърт на жена си, нейният съпруг възнамерява да се инжектира с втората доза.

• В Детройт бивш водещ на новините умря само един ден след ваксинацията, но и тук май имаме „случайност“, която е забулена от „нормалните страничните ефекти, които може ваксината да е причинила“.

• И в Мичиган умря 90-годишен мъж един ден след ваксинацията, като и тук се говори за просто едно трагично съвпадение. Както е обяснил д-р Дейвид Горски: „Високата смъртност при 90-годишните е висока, защото са 90-годишни.“ Това е напълно логично… стига да не са умрели от ковид, когато логиката вече е друга и [за паникьорството] нямат значение нито възрастта, нито придружаващите заболявания.

• Две монахини от манастир в Кентъки починаха и над 25 други бяха тествани положително при „внезапно появило се огнище на Соvid-19“ два дни след ваксинацията им. Манастирът беше напълно затворен за посетители и сега е „освободен от ковид“. А пък монахините си били стари и имали „други здравословни проблеми“, така че…

• 58-годишна баба от Вирджиния умря в рамките на часове след приема на ваксината, но както изтъкват бележитите „проверители на факти“ във Facebook: Това трябва да е поредното съвпадение, защото „ваксините са щателно тествани за безопасност и ефективност“.

image

А имаме и всички онези хора, които споделят във Facebook своите разкази как близките им са починали скоро след ваксинацията. „Факт чекърите“ на Facebook правят и недопустимото, за да ги дискредитират с официозните „факт чекърски“ съобщения. Ето пример за „инжектирано“ послание под поста:

image

Добре, осъзнавам, че е неприятно, когато се налага да се изправим пред такива неща (тоест когато глобалистки корпорации като Facebook намекват, че тези хора лъжат или използват внезапната кончина на близките си, за да замислят другите дали да се ваксинират), особено ако опитвате да изпълнявате заповеди и да папагалствате официалната пропаганда. Но дори най-фанатичните сектанти от Ковидалния култ би трябвало да имат останала частица човешко състрадание — някъде дълбоко в малките им изстинали сърца.6

Но, приятели, води се информационна война!

Или сте с Корпокрацията, или сте срещу нея! Няма време за мекушавост и (сещате се) да показвате публично малко състрадание. Какво биха помислили приятелите и колегите ви за вас?!

Не, просто докладвайте тези антиваксъри на властите. Надвикайте ги в социалните мрежи. Изключете критичното си мислене и се наредете на опашка за ваксинацията!

Съдбата на човешкия род зависи от това! И ако сте късметлии, може би ГлобоКап ще ви дари с една от онези яки татуировки7 за ваксинирана бройка — безплатно!

image

Автор: Си Джей Хопкинс

Превод: Иван Стаменов

Източник: Consent Factory




Гласувай:
23



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 839197
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930