Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2021 10:00 - Коронавирус = Трета световна война. И "втората вълна" е измама
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1696 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Анализ на "Строго секретно"

image

 

Сравняването на "пандемията" на коронавируса с Трета световна война не е метафора. Това е война с мащаба на жертви и разрушения на световна война.

До края на 2020 г. световната икономика ще получи рекордна рецесия за последните 75 години, броят на бедните в света се увеличи със стотици милиони за една година, броят на предприятията, принудително унищожени от държавите, не може да бъде преброен.

Това е война с мащаб на срив на основите на личния човешки живот и на обществото като цяло.

Обикновено революциите се правят в името на свободата.

През 2020 г. си направихме "световна революция" на страх, невежество, глупост и безпомощност...

Или по-точно – излъгаха ни отново жестоко.

Ужасният символ на случващото се сега с всеки от нас и с цялото човечество е човекът с отсечена глава в църквата Нотр Дам в Ница, който вече няма да бъде заразена с коронавирус. Дори главата да е в маска.

Милиарди хора са вцепенени, изплашени, деморализирани, лишени от нормален живот и от способността да планират дори най-близкото бъдеще.

Погроми, терористични атаки, войни, ръст на битовите престъпления и самоубийствата. Общественото доверие в "експертните" познания е нулево.

Както и постоянните "експертни прогнози" за това как ще протече пандемията, кога и как ще завърши. С цената на собствения си живот се уверихме, че свободата на достъпа до почтена информация е също нулева.

Не, експертите не лъжат.

Защото просто няма експерти. Има лъжци и мошеници. И игноранти. И умишлено използване на новата болест за политически бизнес.

Инфодемията – т.е. пропагандата на паника и лъжи за коронавируса, ни поставят в оковите на абсолютна безнадеждност. В същото време все повече хора – не по-малко от една трета от човечеството, не им вярват и считат пандемията за заговор на елитите.

Но основната мярка, разрушаваща тъканта на обществото, сееща раздор и разделение, граничещо с престъпността, са наказателните полицейски мерки за борба с вируса, за физическо и марално насилие над хората, като внушат и лична вина на всеки човек за това "общо нещастие".

По този начин елитите се освобождават от отговорността за глобалния грандиозен провал на националните здравни системи /с изключение на Китай, и донякъде на Русия/.

Почти по целия свят, с използването на съвременните пропагандни технологии, упорито ни набиват в главите мисълта, че всички ние и всеки от нас сме предварително виновни за нашето заболяване и за заразяването на други хора.

Медицинската маска се превърна в световен символ на вината и разкола.

Тя е просто лъжа по отношение на самата същност на коронавируса, защото все още не знаем всички или по-точно никакви подробности за процеса на заразяване.

Тази криза на доверието се улеснява и от факта, че от коронавируса се заразяват и държавни глави, министри, кметове на градове, т.е. онези, които ни призовават да спазваме ограниченията и да ги въвеждаме. Добре де, щом ги спазват защо и те се разболяват? Нали носехте маски и ръкавици? Но не помагат? Защо тогава ни принуждавате?

Ръководителят на Световната здравна организация Теодор Гебрейс беше изолиран след контакт със заразен човек, но не иска да си прави тест. Той няма симптоми, разбирате ли? Или го е страх да няма СПИН, защото се оказа, че е известен в цяла Етиопия гей.

Всичко това разгневява хората и сее паника. Те се опитват да ни уверят, че всички хора, като цяло, трябва да се борят с епидемията, а не онези, които трябва да го правят и лекари, вирусолози, епидемиолози, и правителствата, като организатор на здравната система, които би трябвало да организират достъпна и качествена медицинска помощ с нашите пари. Но не са, защото са ги откраднали.

В резултат, придават на тази болест свойствата на тотална социално-политическа външна заплаха. Но вирусът няма морални или политически убеждения. Вирусът не разпознава социалната дистанция – за него чистачът и президентът, просякът и милиардерът са абсолютно равни.

Но в борбата срещу вируса няма равенство.

Не може да има "общо здраве" за баба, девет дни преди смъртта й, безнадеждно чакаща линейка с катастрофално увреждане на белите дробове, или за някой кмет на град или все още президент на САЩ, които веднага ги лекуват най-добрите лекари с най-добрите и единствени лекарства.

А ние сме глобявани, сплашвани, обвинявани за инфекциите.

Никой няма моралното право да поставя въпроса така.

В случай на заболяване, ефективността на мерките не се определя от "морални" категории, нито от някакво измислено "общо здраве".

Определя се изключително от живота и здравето на всеки отделен човек.

В желанието си да прикрият своя провал и престъпление властите даже в дванадесетия месец на пандемията ни казват, че трябва да носим маски, за да не заразяваме напълно непознати за нас хора, но в същото време е забранено да посещаваме собствените си възрастни родители и баби и дядовци. Казват ни за "солидарност".

В същото време ни продават маски и ръкавици, вместо да ги дават безплатно. Налагат драконовски глоби на гражданите и предприятията, тестовете се превърнаха във фалшив, но неудържим гигантски бизнес.

Всеки ден ни информират за размера на глобите, но глоби по време на пандемия са грабеж, мародерство и плячкосване. С нищо не е по-добро от кражба на личните вещи на убит в битка човек.

До каква степен трябва да достигне презрението към хората, за да се въвеждат "повторни" блокади и заключвания. Самата дума "повторни" означава, че първата карантина не работи. Иначе нямаше да има нужда от "повторение".

Заради това повтарящите се карантини предизвикват масови протести навсякъде, където бяха наложени.

И глупаците разбират, че вирусът никога няма да изчезне напълно. Заради това крайно време е да спрем гадаенето за унищожаване на вируса или кога ще дойде краят на пандемията.

Краят на пандемията може и трябва да дойде само в главите ни.

И ще дойде, когато най-накрая се разбере, че проблемът е медицински, а не политически. Че болестта трябва да се лекува с лекарства, а не със забрани и терор на властите.

Задачата на държавата е да осигури на обществото легла, лекарства и медицински персонал, а не безкрайно да обвинява хората за пандемията, с глоби омраза, раздор и полицейски ограничения, хвърлили целия свят в Третата световна вирусна война.

В чий интерес е коронавирус?

Отгоре надолу:

Ниво на елитите, т.е. "дълбоката държава"

  1. Да надуе балоните в икономиката и самата икономика. Защото биосферата вече не издържа дейността на човечеството. И така да ги взриви, че никой да не е виновен. Тоест за всичко е виновен вирусът.
  2. Да се раздроби човечеството на безсилни "демократични" общини, управлявани от невидими глобални мрежи с помощта на медийни, финансови и административни технологии. Да се лиши човечеството от държавите, които могат да предизвикат "дълбоката държава".
  3. Да се превърне човечеството в биомаса от индивиди, лесно контролиран с горните технологии.

Ниво на политици

  1. Целта е да се затворят границите и да се спре експериментът за толериране на чернокожите и арабите, нахлуващи в Европа. Експериментът е извън контрол. Казват – всички сме за толерантност с цялото сърце, но вирусът се намеси, и какво да се прави.
  2. Да се удари върху класовото съзнание на съвременните пролетарии. За да не се осъзнаят, не дай Боже, като класа. Да се набутат в дупките и да треперят. В противен случай, ще се сетят за революция. Не е останало много.

Ниво на международни организации. По-специално СЗО.

  1. СЗО работи от 20 години в интерес на Big Pharma, измисляйки всеки път нови ужаси. Ебола, свински и птичи вирус и т.н. Всичко е фалшификат. Вместо един фалшификат, веднага измислят нови.
  2. СЗО е пуснала фючърси за пандемията. Когато нямаше пандемия тези ценни книжа са продаваха по номинална стойност. Веднага след като СЗО обяви пандемията, цената им се увеличи десетократно. Това се използва от олигарсите, замесени в измамата, които преди това са изкупили евтините фючърси. И сега правят стотици милиарди.

На нивото на малките регионални крадци с административен ресурс. Те закупиха фабрики за маски, ръкавици и сапун и принуждават населението да купува техните продукти.

Дават нещо и на лекарите. За да действат в исканата посока, особено обикновените лекари, от които зависи първичната диагноза (covid).

Ако не им бъде платено, ще има скандали, разкриващи тази измама.

Кога ще свърши всичко това?

Когато парите за тази измама свършат. Но няма да е скоро. Факт е, че всяка извънредна ситуация бързо се превръща във фактор на икономиката и придобива самоподдържащ се характер. Върхушката иска да продължи извънредната ситуация завинаги. Това са хора, които постоянно ни набутват в някакво "извънредно положение".

И ако по-нататък процесите на ръста на броя на заболелите и на смъртните случаи продължат със същата тенденция, към края на декември 2020 г. или през януари 2021 г. относителната смъртност от общия брой на заболелите в света ще намалее до 2,0%, което съответства на относителната смъртност от общия брой на заразените – 0,10%. Но общият брой на заболелите в света ще бъде само 0,85% - 0,90%.

Епидемията ще продължи, докато циркулацията /даваща имунитет/ не обхване 60-80% от населението на определените държави или на света като цяло. Това ще отнеме още няколко месеца.

В резултат на това относителната смъртност от общия брой заболели пада.

Причините за спада на относителната смъртност вероятно са следните.

1. Надуване на броя на заболелите. Колкото повече тестове се правят, толкова повече и се откриват леко болни и здрави вирусоносители, които по-рано не бяха откривани. Това е основната причина.

2. Естественото отслабване на вируса /естествен подбор за вируса/.

При циркулацията си коронавирусът /като всеки вирус, който причинява остра респираторна вирусна инфекция – ОРВИ/ естествено отслабва. Тази циркулация става главно сред децата и младите хора, тъй като много представители на по-старото поколение имат имунитет срещу други коронавируси, които действат и срещу сегашния вирус.

С други думи, вирусите са заинтересувани в своята циркулация и не са заинтересувани хората да умират.

3. Естествен подбор сред хората. Тежко боледуват и умират лицата, отнасящи се към рискови групи – възрастни хора, хронични болни хора, склонни към белодробни заболявания. Това се виждаше в началото, през пролетта на тази година.

4. Разработване на начини на лечение за тежките случаи.

Коронавирусът поразява белите дробове, което не е типично за вирусите, причиняващи ОРВИ.

При грипните вируси има голям брой заболели, като броят на здравите вирусоносители е относително малък. За коронавируса – обратното, броят на здравите носители на вируси е в пъти по-голям от броя на заболелите.

Грипните вируси са склонни да поразяват горните дихателни пътища, а не долните.

Но "грипът е опасен с усложнения", като правило, с бактериални инфекции, които засягат бронхите и белите дробове.

Самият коронавирус поразява белите дробове, но прави това доста рядко – не всички, зачислени като болни имат белодробни поражения от общия брой заразени и процентът на белодробните поразени ще е незначителен.

И ако в някои страни, където има "втора вълна" се засилват ограничителни мерки, то това се дължи на политически причини, а не на епидемиологични.

Изводът е ясен – епидемията от коронавирус в света е само прикритие за световната икономическа криза, а медиите и "експертите" по същество обслужват виновника за тази криза – глобалния финансов капитал.

 

image image



Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832165
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031