Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2014 16:18 - Борец срещу психотронните оръжия: Пламен Горанов бил програмиран, облъчват ни всяка нощ
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2295 Коментари: 1 Гласове:
52


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пламен Горанов, който преди година се самозапали във Варна, е жертва на психотронно оръжие. В това е убедена бившата журналистка от радио „Свободна Европа” Иванка Миланова. Нейни твърдения, че убийствата във Варна от началото на годината също се дължат на облъчване с психотронно оръжие, се появиха в медиите. Дарик потърси Миланова, която е председател на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия. По време на интервюто ни по телефона тя усети, че има химическа атака срещу нея, поради което гласът й изведнъж пресипнал.   

Миланова разказва, че за пръв път е станала жертва на психотронно оръжие през 2010 г. Зад атаката според нея стояла „имотната мафия”. Подавала е два пъти жалби в прокуратурата, но те останали без отговор. Неправителствената й организация е основана през лятото на 2013 г. По думите й в нея членуват около 200 души, сред които има и моряци от Варна.

Госпожо Миланова, твърдите, че убийствата, случили се от началото на година във Варна и региона, се дължат на атака с психотронно оръжие. Можете ли да посочите конкретни доказателства за твърденията си?

По принцип има програми, които се инсталират в човешкия мозък и с тях се цели манипулацията на индивида. В даден момент жертвата получава команда какво трябва да направи. При пострадалия е потисната волята да отреагира обратно и да се противопостави на командата. Той прави това, което чува или му се диктува. Така че жертвите могат да направят убийството, да се самоубият.

Можем ли тогава да оправдаваме всяко престъпление с това, че извършителят му е жертва на психотронно оръжие?

Доказателства няма, но ако човекът няма психически разстройства, означава, че поне 80 % е възможно да има програма в главата му. Такива престъпления нямаше преди години и преди да се знае за психотронното оръжие в България.

Как се познава кое престъпление е извършено под влияние на психотронно оръжие?

Това не може да се каже, но когато се знае за един човек, че е нормален в живота, семейството и работата, изведнъж такава една реакция от него – няма място за съмнение. Това може да се докаже и с програмистите, които го правят. Но те винаги играят задкулисно и в никакъв случай не искат да бъдат открити.

Какво представляват генераторите, които излъчат психотронните атаки?

Аз не съм ги виждала, не мога да ви кажа какво представляват.

Но твърдите, че ги има.

Да, чувала съм го от много хора, заминаващи се с това. За тези неща се говори в руски и в американски сайтове. Освен това има много информация, която е потвърдена. Аз не мога да твърдя на 100 %, защото не съм ги видяла, но това са научно доказани факти. Могат да го докажат уреди, които измерват йоносферата. Такива имат военните, но в никакъв случай няма да ги покажат.

Какъв обхват имат тези генератори – в какъв радиус от тях трябва да си, за да могат да ти въздействат?

Те въздействат и на хиляди километри – това са хард проектите. Могат да въздействат на цели квартали, селища, градове, дори цяла държава.

Психотроннното оръжие влияе на мислите и поведението на някого, само ако той се намира в неговия обхват, или въздействието продължава още известно време?

Когато е насочено като програма за цяло население, те просто не го прекъсват. Те просто държат да манипулират населението и това го постигат много лесно. Но когато е при индивидуална личност, това вече е експериментално оръжие- контрол на мозъка, на органите на човека, доколко могат те да издържат на изтезания. Това, което правят и то се усеща в България – хората са по-отпуснати, нямат воля, не се противопоставят, нямат цели в живота си. Действието е не само върху психиката, но и върху човешката физика и имунната система. А когато човек се чувства физически отпаднал – това се отразява и на психиката му. Оръжията действат най-ефикасно през нощта – от 1 до 5 ч.

Това са симптомите, че сме облъчени?

Да, хората са отпуснати, потиснати са им чувствата, емоциите, волята, имат главоболие, стават егоисти и мислят само за себе си.

Как можем да се предпазим от влиянието на психотронните оръжия?

Човек не може да се предпази. Ако е индивидуално, има методи, с които човек може да се предпази. Но когато е масово, е много трудно. Трябва да се открият генераторите, хората да се вдигнат на протест и да се  гласува закон, забраняващ употребата на психотронни оръжия.

Има ли нещо като детектор, който да открива генераторите?

Има и то доста. Забележете, че вече няма птици не само в градовете, но и по планините. Много животни измряха, изчезнаха. Това е един индикатор за атмосферата в България.

Защо не препоръчвате да се обръщаме към лекар, ако почувстваме облъчване?

Почти всички клиники работят в интерес на извършителите. Регистрират се индивидуалните случаи. Там вече действа фармацевтичната мафия – продават се скъпи лекарства, които още повече потискат желанието на човек да излезе от ситуацията.

Можете ли да посочите конкретни клиники и лекари, които участват в този заговор?

Всички, абсолютно всички, дори лекарите по селата. Има някои от тях, в които повече говори човешкото, а не това, което им се диктува – те съветват хората да се лекуват с билки или им казват, че не могат да им помогнат. Но другите лекари предписват скъпи лекарства или поставят погрешни диагнози.

Хората, използващи психотронни оръжия на територията на България, българи ли са?

По принцип психотронното оръжие принадлежи на военните. Но след като има вече разработена програма и е прието тя да действа в България – участват учени от БАН, лекари, бивши военни. Дори обучават тинейджъри, които носят най-малките уреди за   облъчване – те са насочени към индивидуални експерименти.

Кои детайли от случаите във Варна ви карат да мислите, че жертвите са станали жертви на психотронно оръжие?

Когато се запали онзи човек в протестите, как се казваше той?

Пламен Горанов.

Аз съм сигурна, че това е с инсталирана програма. Когато инсталират такива програми, обикновено го правят в дома му, докато спи. Могат да го направят от съседен апартамент, дори влизат в жилището, ако е възможно.

Специално за Пламен Горанов върху какво конкретно почива тази ваша теория?

Забелязах го няколко пъти по телевизията на по време на протестите. Млад човек, амбициозен, четох, че е спортист – те го правят с много спортисти. Правят го още с журналисти, с някои политици.

По-новите случаи във Варна, тези от началото на тази година – убийството на Хюлия Маджар, двойното убийство – за тях твърдите, че извършителите са били облъчени.

Не мога да ви кажа, не съм запозната с тези случаи. Но има много млади хора, ученици, които скачат от етажа, от училище или посягат на съученици. Такива неща не е имало преди в България.

Хората приемат ли сериозно теориите ви за използване на психотронно оръжие, или гледат на тях, меко казано, с насмешка?

Хората са информирани. Извършителите се стараят по всички начина да вкарат жертвата в психическо състояние, че другите да не й вярват, да й се надсмиват, опитват се да сринат авторитета й по всички линии. Но абсолютно всички вече са информирани и тези, които ми се обаждат от провинцията и искат да членуват в организацията ни – за късо време след това изчезват и вече не се обаждат. Пишат ми с много къси думички в интернет – те не смеят дори да пишат. Това значи, че са заплашвани, притискани. След всяко нещо, което предприема да правя с по-активните членове, ние сме атакувани по най-жесток начин. Дни наред ни малтретират с много жестоко облъчване – не можете да се държите на краката, става ви лошо, повръщате, не можете да дишате, трепери ви цялото тяло. Не мога да ви кажа какво отношение има в България към една такава организация.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1200056





Гласувай:
54



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chen - Това е най-смехотворната и нелепа ...
12.06.2014 09:28
Това е най-смехотворната и нелепа теория, която съм чела. Доказателството, че хората толкова са затънали и не смеят да надигнат глава, че са способни да обвиняват всеки и всичко, дори да си измислят психотронни оръжия, за да оправдаят липсата на активност, на гражданска позиция и да си вземат живота и държавата в ръце. Този текст е много по-вреден за обществото, отколкото което и да било психотронно оръжие, защото дава храна на обезверението и оправдава посредствеността.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831914
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031