Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2014 17:09 - Журналистка: Психотронно оръжие сее смърт в България!
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1646 Коментари: 1 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Иванка Миланова смята, че много българи са изложени на лъчения и зловещите убийства се пораждат от тях.



Журналистката Иванка Миланова смята, че много българи са изложени на лъчения и оттам идва нарастващата агресия сред населението.

Зловещите убийства във Варна се дължат на мощна атака с психотронно оръжие. Това твърди пред "България Днес" Иванка Миланова, председател на българския клон на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия и дългогодишен журналист в радио "Свободна Европа".

Черната серия започна с жестокото убийство на 24-годишната красавица Хюлия Маджар и продължи с разстрела на двама души от рогоносец, който впоследствие се гръмна. Още с кацането си на летището в морския град Волен Сидеров и негови съратници също се забъркаха в грандиозен скандал, при който лидерът на "Атака" бе обвинен, че е нанесъл телесна повреда на млад варненец и полицай.

"Генератори на психотронни оръжия са разположени в различни точки на страната, но във Варна явно има някаква активация", смята Миланова. Според нея там вероятно е стартиран някакъв екперимент, но тя не изключва възможността усиленото въздействие в последните дни да има връзка със скандала със смяната на топоними от турски на български. Самите депутати от "Атака" пристигнаха във Варна, за да протестират срещу спирането на предложението за връщане на българските имена на над 200 местности.

"Тези генератори се поставят от чужди служби, но може да се използват от български управляващи. Най-общо действието им е чрез електромагнитно излъчване, водещо до състояние, подобно на хипноза, и така хората може да бъдат манипулирани. Вероятно в момента се цели да се потуши напрежението около смяната на имена", обяснява зомбирането на варненци и импулса към насилие в града шефката на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия.

Според нея Петър Георгиев, който гръмна жена си Живка Пенчева и любовника й Стефан Георгиев, най-вероятно е станал жертва на излъчване. Трите тела до вчера следобед все още бяха задържани в моргата на варненската многопрофилна болница "Св. Анна". Ръководителят на отделението по съдебна медицина д-р Димитър Ганчев съобщи пред "България Днес", че алкохол или наркотици не са били открити при аутопсиите.

http://www.burgasnovinite.bg/ivanka-Milanova-psihotronno-orajie-see-smart-u-nas.html 



Гласувай:
15



1. tirini - Психогенератори от 1989г.в България!
11.01.2014 09:52
Само силната вяра може да запази българите от силното въздействие на психогенераторите заложени в цялата страна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836812
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930