Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 09:14 - Колко президенти са клонирани? [Видео]
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1103 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По-долу е преведен откъс от интервюто с Джордж Грийн, в който той се спира на темата за клонирането, включително и на президенти.

Откъсът от видеото можете да гледате на края на постинга, а цялото интервю на английски ще намерите на страницата на Проджект Камелот
projectcamelotportal.com/



Ето и текста на откъса от разговора между Кери Касиди и Джордж Грийн:

ДГ: Когато отидете в Холивуд можете да видите холограми, нали... изглеждат, че са истински, нали...Е, нашите учени са се научили как да правят хора - наричат ги синтетични....като доскоснеш кожата им усещането е за нещо като пластмаса - това е най-последната технология. А старата технология...гледали ли сте онзи филм - Момчетата от Бразилия - там се показва, как нашето правителство прави хора.

КК: Наистина ли - имате предвид "временни хора"?

ДГ: Напротив, реални говорещи и ходещи хора.

КК: Искаш да кажеш чрез генетика - така ли?

ДГ: Не-не, нека ви обясня - филмът го показва, но и аз сега ще споделя с вас всичко, което ми трябв, а са две клетки от твоето тяло. Подава им се слаб електрически ток и те започват да се държат като оплодено яйце. Щом имам оплодено яйце, всичко което ми трябва, е реципиент, за да направя човек. Това могат да са хипнотизирани жени, внушават им че са отвлечени от извънземни - и така фетусът започва да расте, нали - има храна. Могат да използват също крави и овце - стига да има хранителна среда. След около 14 седмици плодът се отделя. Това е , когато плодът започва да има собствено кръвоснабдяване - открили са как да използват екстракт от щитовидната жлеза, който толерира растежа. Оригинално технологията е дадена на нашето правителкство от СИВИТЕ. Причината за възторга на нашите учени е, че ще имаме резервни части - ако имаш нужда от сърце или черен дроб, няма да има отхвърляне, защото ще е твоята собствена днк, нали.

КК: Добре но ние и без това сме пренаселени - те нямат нужда от още хора, нали

ДГ: Елитът и без това подбира, кой да остане и кой да си отиде - говорил съм с доктора, който работи върху регенерацията на Кастро, например - върху неговата ДНК последователност.

КК: На мен ми се струва, че повечето президенти вече са подменени - разхождат се наоколо, но ми изглеждат като второ трето копие...

ДГ: Да, така е - ще ти дам тема за размисъл... намери стари клипове с Джордж Буш, виж как изглежда, как говори и т.н. в първите си дни в кабинета. Хитлер например не е умрял в Берлин - заедно с още 14 души, Ева Браун и кучето си са излетели за Барселона, после в Антарктида, Швабенланд и накрая умира в Бразилия. Сталин е поискал да му занесат тялото на Хитлер и са установили, че има други уши и тестиси ...така че те са знаели, че не е Хитлер.

КК: Но клон ли е бил или не?

ДГ: А, сега искаш да поговорим за клонинг... техниките за клониране... от 1938 година са започнали да клонират хора - 8 държави правят клонове. Имам приятел доктор, който единствено и само се занимава да лекува клонове.

КК: Откъде взимаш информацията си все пак?

ДГ: От хора, които не искат да се показват, но говорят с мен, понеже се надяват, че аз ще я изнеса - понеже те винаги имат поне двама души, които ги следват, а хората, които говорят твърде много, обикновено изчезват, така че аз няма да се впущам в прекалени детайли, но има информация, която е достъпна - казах ти, виж филма - те ти показват там цялата техника ..

...но нека отидем една крачка по-нататък - и това е най-важното .... тази реалност, която сега виждаш, се базира на опита, който се е отпечатал в твоето тяло и ума ти.

Друго нещо е паметта на душата ти, нали. Тя се простира назад във времето, както си избрал по каквато и да е причина в това прераждане - нека разграничим тези неща. Тъй като тялото е много физическо, а ние сме решили да направим тяло за няколко месеца с цел резервни части... възниква въпроса - как да направим така, че то да работи по-добре. Ако отидеш в болницата в наши дни и ти направят електроенцефалограма - това какво е? Това е паметта на твоя осъзнат ум - тя се качва на диск и се даунлодва върху това същество - и сега ние имаме вървящ и говорещ дубликат, който има всичката памет, която ти имаш, защото ние току-що сме я взели от твоя собствен ум.

КК: Това е като Блейд Рънър, андроидът, така ли?

ДГ: Точно, само че трябва да се преинсталира от време на време или да се настройва, така че ние ги водим с Кемп Дейвид или в тази болница, за която ти казах - там има крило, което е специално за тях - можеш да идеш и да се убедиш сама. Сестрите, ако искат да говорят, ще ти кажат - те ги наричат "другите" - мисля, че това е доста мило, любопитно... те са хора - помни, че те могат да мислят и действат, но... нямат душа... това също е предсказано - бездушни същества.

КК: Да, вярно...

ДГ: Тук има и други интереси... трябва да внимаваме с тези неща.. има много инзвънземни, които точно сега искат да бъдат в играта. Така че в някои случаи те могат да влязат в тези физически същества, които сме направили и да ги манипулират.

КК: Разбирам..

-ДГ: Така че имаме комбинирани интереси, които трябва да огледаме и разграничим - трябва да разграничим, каква е играта.
Това показва, че повечето лидери в света, които са били купени и платени, са създадени да мислят по определен начин - в цял свят.

----------------------------------------------

Джордж Грийн е бивш инвестиционен банкер, брокер/дилър, инвеститор в недвижими имоти, застрахователен брокер и издател. Постоянен гост на телевизионни и радио програми...
Линк към негивия сайт: www.nohoax.com/

http://www.epochtimes-bg.com/2013-03/2013-08-14_07.html



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832038
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031