Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2021 08:02 - Стю Питърс: Д-р Джейн Руби, защо някои хора имат ужасни странични ефекти, а други нямат никакви?
Автор: adassa Категория: Новини   
Прочетен: 1487 Коментари: 2 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
„Ръка на изследванията“ трябва да се замени с „Клинична пътека“



СП: Тук имаме няколко въпроса за вас днес. И ние ви благодарим, че се върнахте отново. Този първият е от Беки О’лафлин. Знам, че произнасям тези имена неправилно. Моля те, прости ми Беки. Д-р Руби, защо някои хора имат ужасни странични ефекти от „удара“? Но други хора изглеждат добре.

Дж: Това е много важен въпрос. И наистина често ми задават този въпрос. Така че мисля, че е важно да се знае, че насочвах хората преди, и искам да насърча хората да отидат на https://clinicaltrials.gov/. И потърсете номера на пробната версия на Pfizer като пример. Тъй като те наистина съставляват по-голямата част от инжекциите в момента. В този … в този протокол, който подадоха до … до федералното правителство, ще видите редица различни ръце (arms).

С други думи, и трите фази, първа, втора и трета минават едновременно, точно сега. Казахме ви, че ако вземете един от тези „удари“, вие сте в опита и това е така! Но няма да знаете в коя фаза на изпитанието се намирате, защото те правят и трите фази наведнъж и това всъщност е незаконно според разпоредбите на FDA, и е опасно. Тъй като се предполага, че първа фаза … тези данни се подават във втора фаза и всяка следваща фаза използва информацията от предишната, за да надгражда върху себе си.

Но връщайки се към този протокол и clinicaltrials.gov, ще видите, ако се задълбочите в него, че има различни дози. И това, да, има ръка – плацебо. Не знаем какъв процент или дял от набодените ще попадне в някоя от тях, наричаме ги ръце. Това е нещо като път с различни дозировки, различен брой хора. В тези, в тези, тези ленти, ако щете да ги наречете. Ние ги наричаме ръце на изследването. И така, има ръка на изследването за … за пет микрограма от иРНК, 10 микрограма, 20 и 30.

И също така искам да предупредя хората за тази идваща бустер-серия, че има две ръце на изследването, които също ще включват 100 микрограма и, Стю, в наскоро издадения от компанията документ, който разкрива цялата информация, която се предполага, че е заличена. Знам, че говорихте с Керън Кингстън за това. Има и позоваване за 250 микрограма.

Така че да, това е подножието на хълма, върхът на хълма и тъй като тези компании са нечестни, те са измамници. Те не разкриват това което трябва. Не знаем кой какво получава и откъде? И кога.

СП: Така че, очевидно има различни реакции и за различните хора. И дори ако и вие, и аз получиме по 10 милиграма от нещо, тялото ви ще реагира различно от моето. Така че очевидно това влиза в играта, както бих си представил.

Дж: Ето това. И така, по същество това е … това е руска рулетка.

СП: Да!

Дж: … От … дозировката. Ти … не знаеш какво получаваш. Ужасно е. Няма информирано съгласие.

https://bgprevedi.com/stew-peters-dr-jane-ruby-why-no-effects-15003-2/ 



Гласувай:
20



1. vesever - Stew Peters е от добрите разслед...
06.10.2021 21:54
Stew Peters е от добрите разследващи журналисти. Респект и благодарност, че има такива журналисти!
цитирай
2. adassa - Stew Peters е от добрите разслед...
09.10.2021 08:36
vesever написа:
Stew Peters е от добрите разследващи журналисти. Респект и благодарност, че има такива журналисти!

Съгласна !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031