Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2021 18:00 - ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ЗА КОВИД-19 УБИВАТ ДЕЦА !
Автор: adassa Категория: Новини   
Прочетен: 1595 Коментари: 0 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В момента властите в Обединеното кралство обмислят дали да препоръчат ваксините Covid-19 да се дават на деца на възраст между 12 и 15 години. MHRA вече ги счете за безопасни за деца и сега е в ръцете на JCVI да представят своите препоръки към правителството на Обединеното кралство, които отчаяно искат да гарантират, че всеки мъж, жена и дете имат удар Covid-19.

Начинът, по който MHRA смята, че ударът на mRNA на Pfizer е безопасен за употреба при деца, може да се предположи, когато смятате, че 86% от децата, участвали в краткия двумесечен опит, са получили неблагоприятна реакция на удара на Pfizer, варираща от лека до изключително сериозна.

Може би парите говорят? Особено когато става въпрос от определен г-н Бил Гейтс, който даде безвъзмездна помощ в размер на 980 000 британски лири на MHRA през 2017 г. Същите пари също помогнаха да се гарантира, че FDA на САЩ дава одобрение за спешно използване на уреда Pfizer за деца на възраст 12 – 15 и за съжаление сега започваме да виждаме сериозните последици от това решение.

Последствия, които са едновременно трагични и напълно ненужни. Тези нови „ваксини“ все още се изпитват най-рано до 2023 г., което означава, че са експериментални. Именно поради тази причина те са получили само одобрение за спешна употреба. Няма спешни случаи, когато става въпрос за деца и предполагаемата болест Covid-19, нито едно дете не е починало от Covid-19 и те също не страдат от сериозно заболяване.

Със сигурност властите в Обединеното кралство могат да се поучат от грешките на САЩ, довели до смъртта на много деца?

16-годишно момиче получи ваксината Pfizer на 19 март 2021 г. Девет дни по-късно същото момиче влезе в сърдечен арест у дома. Към 30 март 2021 г. тя за съжаление почина.
image

17-годишно момиче започва да страда от затруднено дишане и болки в гърдите осем дни след като е получило ваксината Pfizer. След това тя претърпя сърдечен арест и за съжаление почина.
image

15-годишно момиче е претърпяло сърдечен арест и е попаднало в реанимация четири дни, след като е получило тласък на иРНК Moderna. Тя също за съжаление почина.
image

Петмесечно кърмено бебе получи обрив един ден, след като майка му получи пробита на Pfizer. В рамките на 24 часа той беше неутешителен, отказваше да яде и получи треска. Медицински тестове разкриха, че бебето има повишени чернодробни ензими. Бебето е хоспитализирано, но състоянието му се влошава и му е поставена диагноза Тромботична тромбоцитопенична пурпура (TTP), рядко кръвно заболяване.

При ТТР кръвни съсиреци се образуват в малки кръвоносни съдове в тялото. Съсиреците могат да ограничат или блокират притока на богата на кислород кръв към органите на тялото, като мозъка, бъбреците и сърцето.

За съжаление бебето почина само два дни по-късно.
image

16-годишно момче получи ваксината Pfizer и получи главоболие и разстроен стомах два дни след втората доза. За съжаление на следващия ден момчето беше намерено мъртво в леглото.
image

Петнадесетгодишно момиче получи втората си доза от уреда Pfizer на 6 юни 2021 г. За съжаление един ден по-късно тя почина внезапно без причина.
image

15-годишно момче умира поради необяснима причина двадесет и три дни след като е получило ваксина на Pfizer.
image

15-годишно момиче получи втората си доза от ваксината Moderna, след това претърпя сърдечен арест и трагично почина.
image

Едногодишно бебе получи убождането Moderna. Ударът накара телесната му температура да се повиши, което го принуди да припадне. Резултатът? Едногодишното дете почина.
image

Друго 15-годишно момче е имало удара на иРНК на Pfizer. Един ден по-късно той страда от сърдечна недостатъчност и за съжаление умира.
image

Всички тези ненужни смъртни случаи са официално регистрирани в американската система за докладване на неблагоприятни събития за ваксини (VAERS) и могат да бъдат разгледани тук чрез търсене на VAERS ID.

Не е доказано, че ваксините Covid-19 спират хората, които хващат Covid-19, и не спират хората, разпространяващи Covid-19. Единственото нещо, за което се твърди, че правят, е да намалят тежкото заболяване, ако са заразени с Covid-19, но все още не можем дори да сме сигурни в това, поради факта, че процентът на предполагаемите смъртни случаи е спаднал със същия темп, както миналата година не са били чудодейни ваксини, чували ли са правителството и неговите учени за сезонност?

Спорни са дори резултатите от кратките изпитания. В нито един момент никой от участниците в опити не е бил изложен на живия вирус, как би могъл да бъде? Вирусът SARS-CoV-2 никога не е бил изолиран, вместо това всички учени разполагат с компютърен модел на това, което според тях е вирусът. Вместо това участниците бяха наблюдавани, след като започнаха ежедневния си бизнес и след това тествани дали са сключили договор с Covid-19.

Световната здравна организация също ясно посочва на своите уебсайтове „COVID-19 за обществеността: Ваксиниране“, които –

„Все още няма достатъчно доказателства за използването на ваксини срещу COVID-19 при деца, за да се направят препоръки за децата да бъдат ваксинирани срещу COVID-19. Децата и юношите са склонни да имат по-лека болест в сравнение с възрастните. Децата обаче трябва да продължат да имат препоръчаните детски ваксини. “

Ако Мат Ханкок се ориентира и убодите се прилагат на деца, тогава той ще има още повече кръв в ръцете си, отколкото вече е натрупал през последната година.

” Първо Ханкок дойде за възрастните хора и аз не говорих, защото не бях на възраст.
Тогава Ханкок дойде за хората с увреждания и аз не говорих, защото не бях инвалид.
Тогава Ханкок дойде за бременни жени и аз не проговорих, защото не бях бременна.
Но след това Хенкок дойде за децата ми, защото не говорих за онези преди тях. “

Източник : dailyexpose.co.uk

https://bastareport.com/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd/



Гласувай:
22



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031