Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2014 12:14 - Инж. Марин Любенов: Половината от българите са психично болни!
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2445 Коментари: 2 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Психотронни генератори отнеха разума на много хора и ги направиха престъпници и алкохолици
Инж. Марин Любенов е работил повече от 15 години като щатен сътрудник на Института за висша неврологична дейност и неврофизиология към Академията на науките в СССР, под ръководството на скандалния академик Симонов. Това е институтът, който повече от 30 години се занимава с управлението на човешкия ум от разстояние и с моделирането на живия организъм. Женен е за рускиня и има две дъщери. Понастоящем живее в Москва, но почти всяка година си идва в България. Той е един от героите в нашумелия сборник “Книга на тайните-4”, под кодовото име Митя. В книгата се разказва за тайното оръжие на КБГ – психотерорът.

- Инж. Любенов, вие знаете тайни, които вероятно ще шокират много хора. Как се примирявате с тях?
- Много трудно. Това, което знам, граничи до известна степен с фантастиката. Малко са онези, които биха ми повярвали, че това, което казвам, е плод на нормален разум. Веднъж бях седнал с двама приятели на чашка водка и споделих няколко неща, които ме тревожеха. На другия ден чух приказки, че съм превъртял. Затова избягвам да разказвам за онова, което преживях. И което видях. Пък и вече съм пенсионер, живея с кафето и цигарата като всички нормални хора. Само дето нощите ме мъчат…

- Всъщност сте били сътрудник в таен, забранен институт в Москва. Как успяхте да попаднете там?
- Работех в един от отделите на СИВ. Бях се явил на конкурс и заминах лично с подписа на Тодор Живков. Явно онези от КГБ, които отговаряха за института, са ме сметнали за подходяща пионка и ми предложиха да стана сътрудник. Задачата ми беше да отговарям за психичното здраве на българите, които работеха по съветските обекти. А те никак не бяха малко: Тюмен, Сургут, Железногорск, Белгород, Коми и т. н. Тогава

в посолството бяха тръгнали слухове,

че много от българите превъртат. Моята задача беше да разбера защо. И аз пътувах от обект на обект, ходех по бригадите, оставах по една седмица в общежитията, където бяха настанени нашите гурбетчии.

- И какво констатирахте?
- Че наистина много от българите изпадат в депресия, но аз го докладвах като нещо напълно нормално. Как няма да е нормално, като се вземат предвид носталгията по родината, раздялата с жената и децата, смяната на климата. Тогава още не знаех, че над българите се извършват някакви научни експерименти.

- Кога го научихте?
- Много по-късно, когато съвсем случайно ми попадна доклад, подписан от маршал Ахромеев. Този същият, който по-късно се обеси при странни обстоятелства, а след няколко дни гробът му беше разкопан, ковчегът отворен, а тялото липсваше. В този доклад ставаше въпрос за психооръжието и за зомбирането на хора. Тогава за първи път прочетох тази непозната дума. И изведнъж си дадох сметка за какво става въпрос. Още повече, че в този доклад много често се срещаше името на Кашпировски, който вече беше успял да завладее екраните на всички телевизори. За първи път прочетох подробности и за лeптонното оръжие. Разбрах, че група учени от института вече правят опити с живи хора за овладяването на това оръжие.

- Какво направихте, след като разбрахте в какво сте въвлечен?
- Какво можех да направя? Освен да се правя, че нищо не разбирам. Но ми просветна, че вече

съм участвал в първите опити за зомбирането

на българи. Това стана в края на 70-те години на Курската магнитна аномалия в град Железногорск. Там имаше много българи, които живееха в няколко големи общежития. Не знам с какво точно им е било въздействано, но изведнъж нашенците станаха агресивни и предизвикаха голямо сбиване с руснаците от съседно общежитие. Цялата нощ военните хвърчаха, докато успокоят топката. За този твърде агресивен сблъсък никъде не се появи нито ред, но по западните радиостанции той беше коментиран като първи опит за зомбирането на хора. Оказа се обаче не особено успешен, защото този район е известен с много желязо в недрата (оттам е и името на града) и въздействието на уредите вероятно е било слабо поради магнитните вълни от желязната руда.

- Имате ли представа точно по какъв начин са зомбирани хората?
- Знам, че това е ставало със специални технически средства, по-точно психотронни генератори. Но какви са точно - нямам представа. Това, което знам със сигурност, е, че по този начин е било въздействано върху дъщерята на Феликс Дзержински. Тя е била една от първите жертви на новото оръжие. Това го научих много по-късно, когато разбрах, че такива опити са правени и в България.

- Знаете ли по какъв начин?
- Чрез гигантски лазер с мощност около 10 мегавата. Когато се разрових по-късно в тази история, разбрах, че на българите е внушено да повярват, че тази намеса е не от някакви уреди, а от Космоса. Случаят с проф. Делчо Наплатанов и дъщеря му, които се самоубиха, вероятно е свързан с този лазер, а не с Космоса, както се твърди в редица документи. Аз съм убеден, че информацията, която е приемала Марина Наплатанова, в никакъв случай не е била от Космоса. Странното е друго – защо в този експеримент е била включена жена. Мисля, че

обектът на психовъздействието

са били военните специалисти. И то с определена цел. Никак не е случайно, че в българската преса започнаха да се появяват публикации за зомбирането на определени хора. Принципът на действие на системата се описва по много интересен начин: “Сензорните апарати, очи и уши от далечно разстояние, преобразуват картината и звука в биотокове и ги предават в мозъка”. Оттам нататък внимателно се наблюдава обектът на това психопосегателство върху човешката същност.

- Имате ли представа кой от българите е бил зомбиран по този начин?
- Имам само предположения, защото не разполагам с документи, за да го потвърдя. Но съм сигурен, че събитията около подпалването на Партийния дом са внушени и предизвикани от далечно разстояние. Според мен по същия начин е бил зомбиран актьорът Йосиф Сърчаджиев и след като въздействието върху него е спряно, резултатът е инсултът му. Хората, които го познават, ще потвърдят, че известно време той не е приличал на себе си. Сякаш е друг човек.

- Защо точно той е избран за такъв експеримент?
- Сигурно така се е случило. По същия начин са се оказали жертви баща и дъщеря Наплатанови. Както и още няколко души от Генералния щаб, като генерал Радню Минчев и майор Атанас Атанасов. Убеден съм, че такова въздействие е оказано и

върху бившия президент Жельо Желев,

но то рефлектира върху дъщеря му, както и върху Иван Костов.

- Има ли пръст в цялата тази работа Кашпировски?
- Не само той. Има шепа хора, които организираха жестоки опити с лeптонното оръжие и загинаха много хора. Това не е тайна за никого. Писаха го почти всички руски вестници, появиха се публикации, доколкото знам, и в българските. И продължават да пишат. Защо мислите, че зомбита като д-р Бах, Олег Рибаков, акад. Золотов, Мелешчук и други се подвизаваха толкова време в България? Според мен тези хора сториха много зло на българите. Те не са специалисти, те са садисти, убийци. По-скоро експериментите им убиват хора. Дано да греша, но си мисля, че толкова жестоки деца-убийци у нас се навъдиха именно след техните експерименти. Не са ли всичките убийства извършени по сходен начин – без сериозна причина и по особено жесток начин. Ако това не е внушение отвън, здраве му кажи. Откакто съм в България, ми прави впечатление, че много хора вървят по улиците и си приказват сами. Това не е случайно. Знам, ще кажете, че животът е труден, напрежението огромно и докарва хората до лудост. Нищо подобно. Аз съм от едно врачанско село на баира, както се казва, и помня колко бедни бяхме. Дядо ми цял ден се бъхтеше по кльощавите нивици, пък и не само той, ядеше хляб и чесън, но никога не изгуби присъствие на духа. Не знам тогава някой да е вървял по улицата и да си приказва сам. Я погледнете сега наоколо и смятайте колко психично болни виждате и познавате. Нямате ли чувството, че България полудява? Мисля, че вече половината българи са психично болни…

http://www.blitz.bg/article/30386 



Гласувай:
29



1. анонимен - само половината?
12.01.2014 23:52
само половината?
цитирай
2. batimetriq - Тежко на българският народ и на невинните му дечица
13.01.2014 12:49
Заради предателите- комунисти, България е най- изостаналата държава, без никакъв контрол във всяко отношение. Нашите военни вместо да следят и да наблюдават всяко кътче от страната ни за такава електронна отрова, те воюват в чужди държави за чужди интереси. Вместо полицаите да душат за такива неща, те пазят депутатите. Къде е нашето разузнаване и на кого служи? Какви хора от различни разузнавателни служби влизат в тази държава, с каква апаратура, проверяват ли ги? Не ми се вярва. Следователно тук е най-добрият полигон за извършването на такива сатанински експерименти. Масовото бягане на българина зад граница не е ли подсъзнателен ефект за такова електронно въздействие? Не е ли това подсъзнателна реакция на организма за самосъхранение, а не само бягане от беднотията. Всъщност не влиза ли и беднотията в тази игра?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 837152
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930