Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2013 08:32 - Целта на медицината днес е как да измъкне пари от болните
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1126 Коментари: 0 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Медицината е заинтересувана броят на клиентите й постоянно да расте. Затова медиците не лекуват хората, а увеличават броя на болните, които могат да плащат имитацията на лечението колкото може по-дълго, до самата си смърт…



За да не носят никаква отговорност, лекарите и фармацевтите създават своеобразен картел: лекарят следва указанията от дебелите справочници и назначават таблетките, а фармацевтите с дребен почерк описват страничните ефекти на опаковките. Така медиците прехвърлят отговорността върху мощните корпорации, а те – на пациентите. Този картел функционира по следния начин: докторите “скубят” пациентите, назначават им повече таблетки отколкото е необходимо, а фармацевтичната индустрия прикрива многото странични ефекти на опаковката и също печели на гърба на болните.

Главното в медицината е печалбата.

Какви лекарства ни изписват и защо е по-безопасно да не ги вземаме

Всички знаем, че витамините са необходими за нормалната жизнена дейност на организма. Те са нужни най-вече в детството, по времето на бременността и кърменето. Затова лекарите изписват витаминни комплекси на младите майки.

Една таблетка от пълен комплекс от витамини съдържа:

Витамин А – 2500 МЕ

* бета-каротин – 2500 ME;
* витамин D3 – 400 ME
* витамин С -120 мг;
* витамин Е – 30 ME;
* витамин B1 – 3 мг;
* витамин В2 – 3,4 мг;.
* витамин B6 -10 мг;
* витамин B12 -12 мкг:
* никотинамид – 20 мг;
* фолиева кислота – 800 мкг;
* пантотенова кислота – 10 мг;
* биотан – 30 мкг;
* железо – 60 мг;
* калций – 200 мг;
* цинк – 25 мг;
* селен – 20 мкг;
* мед – 2 мг;
* молибден – 25 мкг;
* манган – 5 мг;
* магнезий – 25 мг:
* хром – 25 мкг;
* йод -150 мкг;

Спомагателни вещества.

Всеки от нас знае за какво служи един витамин и колко е опасен недостигът му. Но няма и дума за това, че:

Витамините от групата В: В1, В6 и В12 не се съчетават помежду им, когато се свързват по изкуствен начин.
Витамин С може да унищожи В12.
Витамин А разрушава витамините К, Е, С, D.
Витамин В1 разрушава РР, В2, В6, С.
В2 разрушава РР.
В12 разрушава В1, В2, РР, фолиевата киселина.
D2 разрушава витамин А.
Приемането на витамин D понижава нивото на желязото.
Почти всеки комплекс от витамини съдържа поне два канцерогенни оцветителя.

Проверка на учени през 1986 г. показва, че на американския пазар в препарати с витамини и микроелементи съдържанието на витамините В1 и н В6 надвишава няколко хиляди пъти дневната доза. Изследвания в САЩ и Великобритания в края на 80-те години на миналия век открили, че в резултат от приемането на големи дози от В6 има случаи на тежки поражения на нервната система.

Днес във Франция не се допуска в продажба нито едно лекарство, което съдържа бета-каротин, след като били изследвани 22 хиляди лица, които получавали по 20 мг от това вещество, и увеличили риска от остра сърдечна недостатъчност с 13%.

Според изследователи, ако човек работи в замърсена среда или в задимен район, бета-каротинът в хранителните добавки не се знае дали ще донесе някаква полза, но може да предразположи към рак. След като влезе в реакция с канцерогените, бета-каротинът сам се превръща в канцероген. Употребата на рафинирани продукти също води до подобно “прераждане” на бета-каротина.

Излишъкът от витамин А освен до гибел на плода при бременните, води до обща слабост, главоболие, повръщане, болки в стомаха, костите и ставите, косопад, увеличаване на черния дроб и далака, раздразнителност, сърбеж по цялото тяло.

Продължителната употреба на препарати с йод води до хронична хрема, треска, отоци, ненормално слюноотделяне, повишено сълзотечение, обриви. При туберкулоза, нефрити и нефрози, фурункулоза, бременност и др. не бива да се приема йод.

Синтетичните витамини са вредни за здравето

Таблетките с поливитамини не ни защитават от болести и дори увеличават риска от някои онкологични болести. Тази информация се появи в най-влиятелното медицинско списание в света. Доколко е обосновано това твърдение на учените?

Рекламата и пропагандата на препаратите с поливитамини във вид на таблетки, капсули и сиропи свърши своята работа – много от нас започват деня си с таблетки, които съдържат витамини и минерали (във вид на хранителни добавки). Специалисти по храненето постоянно ни убеждават, че днес всеки човек изпитва недостиг от витамини и минерали и трябва да се употребяват постоянно. В чуждестранни изследвания обаче се подлага на съмнение това твърдение. Днес в България няма нито едно подобно изследване, което да е огласено в научната преса и сред обществеността.

Бета-каротинът с витамин А увеличава смъртността с 30%, а с витамин Е – с 10%.

С ваксините се убиват повече хора отколкото с разстрели

На запад има следното твърдение: По-вероятно е да ви убие вашият доктор отколкото въоръжен бандит! В Щатите всяка година лекарите убиват 783 936 души, което е 64 пъти повече от убитите със смъртоносно оръжие, които са 12 174. Лекарите не стрелят по вас с куршуми, а с ваксини, химиотерапии и лекарства. Всичко това се оказва много по-смъртоносно от оръжието.

В САЩ има само 700 хиляди доктори, докато собствениците на оръжие са около 80 милиона. Излиза, че на всеки доктор се пада на един труп (общо убитите от докторите са 783 936 души), докато 80 милиона собственици на оръжие убиват само малко над 12 хиляди… Излиза, че огнестрелното оръжие е по-малко смъртоносно от лекарствата!

Хирургията в Америка всъщност е един голям експеримент, който често се провежда с минимална или дори без научна поддръжка.

Всеки ден в болниците на САЩ се убиват стотици хора само в резултат от страничните ефекти на лекарствата. Освен това болниците убиват хора с инфекционни зарази, грешки при хирургически операции, неизправни сърдечни апарати и др. За убийствата са виновни лекарите и фармацевтите, които печелят милиарди долари в рамките на една корумпирана, престъпна фармацевтична промишленост и комерческия, корпоративен комплекс на здравеопазването.

Учени вече твърдят, че системата на здравеопазването в САЩ е холокост. Че тя е убила повече хора отколкото Адолф Хитлер!

Лекарите и фармацевтите в Щатите са търговци със смъртта, които държат монопола на FDA и държавната медицинска комисия. Докато не бъде прекъсната тяхната смъртоносна хватка за гърлото на американското здравеопазване, милиони невинни американци ще умират от ръцете на доктори, хирурзи и аптекари.

Елена Любимова

http://www.epochtimes-bg.com/2013-04/2013-11-23_05.html



Гласувай:
15


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836585
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930