Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2013 13:28 - КРЪВНАТА ЛИНИЯ УИНДЗОР-БУШ
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2012 Коментари: 3 Гласове:
6



Тази кръвна линия и нейните разклонения съдържат дълга поредица от фараони в древния Египет, включително Рамзес втори (1295-1228 пр.Хр.). Тя съдържа и хибридите между извънземни и хора, които са управлявали Шумер, Вавилон, Гърция и Троя, и които днес управляват света.
Една обща връзка в тази кръвна линия е Филип Македонски (382-336 пр.хр.), който се оженил за Олимпия и техен син бил Александър Велики (356-323 пр.хр.) - тиранин, който ограбил този ключов регион на Гърция, Персия, Финикия, Египет, Вавилон, бившите земи на Шумер и Индия, преди да умре във Вавилон на 33г. възраст. По време на своето властване над Египет, той основал град Александрия - един от най- големите центрове на езотерични познания в древния свят. Александър бил обучаван от гръцкия философ Аристотел, който получил знанията си от Платон, а той
от Сократ. Кръвната линия и скритите напредничави познания винаги са вървели ръка за ръка.
Тази ключова кръвна линия се спуска от най-известната египетска царица Клеопатра (60-30 пр.Хр.), която се омъжила за най-известния римски император Юлий Цезар и му родила син, който станал Птоломей четиринадесети. Тя родила и близнаци от Марк Антоний, който имал свои връзки с тази кръвна линия и многото й разклонения; тази кръвна линия се свързва и с Ирод Велики - оня Ирод от историите на Иисус и продължава до римското семейство Писо, написало историите от Евангелието и "открило" митичната фигура наричана Иисус!!! Същата кръвна линия включва и Константин Велики - Римския император, който през 325сл.Хр. въвел Християнството въз основа на древните истории в религията, които знаем днес, както и крал Фердинант от Испания и кралица Изабела от Кастилия - спонсори на Христофор Колумб.
Нещо повече - най-често използваната версия на Библията е била съставена и спонсорирана от друг клон на същата кръвна линия, Крал Джеймс първи на Англия. Просто съвпадение, не се притеснявайте! Линията на Джеймс, според изредените по- долу генеалогични източници, може да бъде проследена назад до 1550 пр.Хр. и включва много Египетски фараони, включително Рамзес Втори.
Същата кръвна линия е свързана със семейство Медичи, което подкрепило Христофор Колумб и създало Катерина Медичи, кралица на Франция, умряла през 1589. Неин доктор бил Нострадамус: линията включва Рене д"Анжу, Дюкът на Лоран и Къщата на Лоран, където били наети Нострадамус и Христофор Колумб. Роднините по кръвна линия на Медичи и Къщата на Лоран, Кралица Изабела от Кастилия и Крал Фердинанд от Испания, също били спонсори на Колумб, когато "открил" континентите Америка.
Тази кръвна линия включва и династията на Хабсбургите - най-мощната фамилия в Европа под владичеството на Свещената Римска Империя; Джофри Плантадженет и кралската династия Плантадженет в Англия; крал Джон, който подписал Магна Харта; Крал Хенри първи, втори и трети, които били изключително близки до рицарите Темплиери, както бил и крал Джон; Мария Стюарт и династията Стюарт, включително Крал Джеймс Първи в Англия, спонсор на версията на Библията, съставена от Крал Джеймс; Крал Джордж първи, втори и трети; Едуард първи, втори и трети; Кралица Виктория; Едуард седми; Джордж пети и шести; Кралица Елизабет втора; Принц Чарлз и другите разклонения на Елизабет, Ана, Ендрю и Едуард; Принц Уилиам и Хари, от женитбата на Чарлз с принцеса Даяна; Американските президенти Джордж Вашингтон, Джон Адамс, Джон Куинси Адамс, Томас Джеферсон, Франклин Делано Рузвелт и Джордж Буш - всички са разклонения на тази кръвна линия; тя продължава до година 2000 с президента на САЩ Джордж Буш младши и неговия брат Джеф Буш
губернатор във Флорида.
Ако направите едно задълбочено генеалогично проучване ще откриете, че ВСИЧКИ президенти са от тази кръвна линия. Проучването на родословните дървета показа, че тридесет и трима от проучените четиридесет и двама президенти до Клинтън, са свързани с Шарлман, а 19 са свързани с Едуард Трети в Англия. Всички президентски избори от и включително Джордж Вашингтон през 1789г, са били печелени от кандидата с най-кралските гени. Сега вече става ясно как и защо. Президентите на САЩ не са избирани с бюлетин - те са избирани по КРЪВ! И това е само ЕДНА от кръвните линии на влечугоподобните и само НЯКОИ от нейните разклонения.
Моите проучвания на родословните дървета на известни личности недвусмислено потвърждават, че не става дума за това, че извънземните ще дойдат или, че ще ни завладеят - става дума за това, че те всъщност контролират планетата във все по- нарастващ мащаб от хиляди години до днес. И когато казвам извънземни, нямам предвид всички тях, а само определена група - влечугоподобните. Има хора, които твърдят, че "демонизирам" влечугоподобните, като показвам връзката им с глобалната конспирация и че ги обвинявам за всичко, но аз не слагам всички тях под общ знаменател и не твърдя, че те са основната причина за съществуването на глобален контрол.
Истинската причина е в милиардите хора, които отдават умовете си на установените "норми" и се оправдават с това, че всеки друг прави същото. Ако хората мислеха самостоятелно, никой нямаше да може да управлява живота им, независимо дали е влечугоподобен или не. Истинската причина сме ние и поради това, ние самите държим ключа за превръщането на затвора в рай.
Не всички влечугоподобни са злонамерени - става дума само за една група от тях, която се стреми да манипулира човечеството. Други групи от тях се опитват да ни помогнат. Нямам намерението да превръщамм целия вид влечугоподобни в демони. Съществуват твърдения, че Новият Световен Ред ще се наложи и ние нищо не можем да направим срещу това. Според мен МОЖЕМ, защото в края на краищата, тестето с картите е в нас.

Откъс от книгата на Емилия Манолова "Тайните Проекти"
http://kpohoc.blogspot.com/2011/01/blog-post_06.html



Гласувай:
6



1. shtaparov - В крайна сметка обаче, както и да ...
30.10.2013 21:25
В крайна сметка обаче,както и да кривят кръвната си линия разните му там Бушовци и прочее президентстващи и кралуващи,те няма да могат да избягат от едно: малка част от кръвта им е еврейска,а преобладаващата част: древно-Българска! И в случая най-сигурното е едно: без първата съставка те пак щяха да са президенти или крале тук или там,но без втората- никога!
цитирай
2. shtirlic - а сега де
02.11.2013 02:51
Абе как може поне капка македонска кръв да нямат тия, тука има грешка :)
цитирай
3. bezistena - Древно Българския календарен символ на Бог Исус и династия Дуло е СЛАВ=ЗМЕЙ!
12.11.2013 14:44
Общият фундамент,гинетичен зародиш и основа и общ знаменател и свързващо звено на всички управници през всички времена на човешката история и до момента,е Българската владетелска династия Дуло,съставена винаги и единствено от кръвни генетични потомци на Бога Творец и Великата Богиня Майка,познати с последните си аватарни явявания и прояви като Исус и Мария Магдалена,подновили, опреснили и осветили Българската Божия династична верига и родословие.
Българските Божии династи,имплантирани във всички племена по света,имат различни степени на съхранение на светостта на Божията кръв и Дух и при управлението си се проявяват съответно светостта си.В последно време в глобален световен план властват изродените Божии династи,изгубили в крайна степен светостта и чистотата си в пълно нарушение на Бащините Исусови закони и повели за Любов,Братство и Мир на Земята
Даваме ви с Тяхно разрешение ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061и другите документи от блога,за да се просветите и подготвите за предстоящи скорошни епохални събития на равносметка и отчет пред Съдиите на всички,и на първо место на Божиите династи!
СЪДИИ=Иса и Диана
ОБЩ ФУНДАМЕНТ=Бог Ешуа и Багиня Мат Диана
ОБШТА ОСНОВА=Бог Исуш и Богиня Диана
ГЕНЕТИТШЕН ЗАРОДИШ=ГЕНА на Зар Тати Ешуш и Диана
СВЪРЗВАЩО ЗВЕНО=ЗВЕНО на Зар Бог Исуш и Багиня Диана
ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ=Изуш Дуло и Богиня Диана Мат
ПОТОМТСИ на=на Иса и Богиня Мат Диана
ДИНАСТ=Дете на Иса
ДИНАСТИЧНА ВЕРИГА=ДИНАЦИТШНА ВЕРИГА=Деца на Диана и Ешуа Бърга(Българина)
РОДОСЛОВИЕ=Рода на Иса Ел(Змей)Бог=Рода на Слав=Рода на Змея,
защото СЛАВ е ЗМЕЙ-КАЛЕНДАРНАТА ЖИВОТИНСКАТА ЗМЕЙСКА ТИТУЛНА ДИНАСТИЧНА СИМВОЛИКА НА ИСУС И БЪЛГАРСКАТА ДИНАСТИЯ ДУЛО-поради което авторката говори за ВЛЕЧУГОПОДОБНИ!
ВЛЕЧУГОПОДОБНИ=Балг Бог Ешуа и Богиня Диана

Очакваме ви с Любов!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831883
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031