Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2013 17:24 - Нов световен ред и президентите
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2114 Коментари: 2 Гласове:
1



Илюминатите създават и унищожават президенти както си поискат и положението е същото и в другите държави. Според Бил Купър и други президентът Никсън възнамерявал да се бори докрай, когато бил заплашен с импийчмънт заради скандала "Уотъргейт". Илюминати изобщо не искали и да чуват за импийчмънт и му наредили да подаде оставка. Когато той отказал, щабът на обединените сили изпратил поверително съобщение до командирите на Американските военни сили по целия свят. Според Купър, който твърди, че е виждал съобщението, докато работел за Морското разузнаване, в него се казвало : "При получаването на това съобщение повече няма да изпълнявате никакви заповеди от Белия дом. Потвърдете получаването." След пет дни Никсън подал оставка. Кой го заменил ? Масонът от 33-та степен Джералд Форд, който през 1974 г. направил Нелсън Рокфелер свой вицепрезидент. ( 33-та степен е разделена на две - единият знае истинския план, другият - не ).
Днес тайното правителство на Илюминати продължава да контролира САЩ и продължава приготовленията си за глобален удар. Дълги години икономическата политика на САЩ се направляваше от Алън Грийнспан, който в периода 1987-2006 г. бе председател на борда на Федералния резерв. Грийнспан освен това е член на "Билдерберг", тристранник и член на СМО. Статуквото не се е променило съществено и при новия председател на Федералния резерв - Бен Бернанке. Наскоро той обяви, че е разтревожен от някои предложения в Конгреса за регулиране на финансовата система, тъй като те биха ограничили силно възможностите на Федералния резерв да изпълнява основните си функции ( разбирай - да манипулира икономиката ). По старата, изпитана рецепта той каза, че предложените мерки били в разрез с глобалния "консенсус" за адекватната роля, която трябва да играят централните банки. В същото време президентът Обама одобрява поведението на Бернанке. В тази връзка е уместно да се запитаме - дали Барак Обама е масон от 33-та степен ? Дали изобщо е масон или член на някое друго тайно общество от типа на Илюминати ? Бил ли е някога такъв ? Какви са връзките му с Тристранната комисия, СМО и групата "Билдерберг" ? Това са основателни въпроси, на които обществото трябва да знае отговорите. Те са далеч по-важни, "медии на САЩ", отколкото традиционните тривиалности, с които пълните вашите издания. Едно е сигурно - ако Илюминати не го бяха избрали, със или без неговото знание, той нямаше да е президент.
ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА РЕПУБЛИКИТЕ СА КАРИКАТУРИ НА ВЛАДЕТЕЛИ
Трибуната не по-лошо от печата осъди владетелите на бездействие и безсилие и с това ги направи непотребни, излишни, вследствие на което в много страни те бяха свалени. Така стана възможно възникването на републиканската епоха и тогава ние заменихме владетеля с карикатурния израз на управлението – с президента на републиката, който е взет от тълпата, из средата на нашите креатури, на нашите роби. Ето каква бе мината, която ние поставихме под гоевския народ, или по-вярно, под гоевските народи. ( Протокол 10 ) 



Гласувай:
2



1. olivie - Обама не е масон.
24.07.2013 19:15
Което не му пречи да е "евреин" по сбърканата формула. Той обаче го усеща и постъпва по съвест /докога ли?/ Така или иваче за каузата работи изпитаната атака на малцинството с/у мнозинството, обявявайки, че е дискриминирано. Криво разбрана демокрация демек.
цитирай
2. zlokuche - Пич, с яка трева си се напушил. Я к...
24.07.2013 23:52
Пич, с яка трева си се напушил. Я кажи, откъде я намираш. И аз искам такава!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836852
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930