Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2013 18:59 - ЦРУ - специалистите на майнд-контрола
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1318 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   През десетилетията след 1945 г. ЦРУ и други разузнавателни агенции от мрежата на Илюминати работят тайно за разрастване на конфликтите и контрола по света. Суецката криза през 50-те години е пример за това как Съюзниците се мамят един друг. Бившият служител на ЦРУ Майлс Коупланд разказва в мемоарите си как британският премиер Антъни Идън бил до такава степен обсебен от идеята да отстрани египетския президент Гамал Абдел Насър след национализацията на Суецкия канал, че американския държавен секретар очаквал всеки момент да бъде запитан от британците дали ще е съгласен със заговор за убийство. Това щяло да бъде доста трудно решение за американците, защото те подкрепяли Насър и се надявали, че той ще помогне за отслабване влиянието на исляма. Както посочва Коупланд : "По това време ръководителят на отдела към ЦРУ получи съобщение от самия директор Алън Дълес, изпратено по настояване на брат му (държавният секретар), в което ни се даваха инструкции да проучим начините, по които, ако видим зор, можем да убием Насър. В съобщението се долавяше някаква негативна нотка, която подсказваше, че братя Дълес биха приветствали един внимателно обмислен от наша страна отговор в смисъл, че Насър е неуязвим, но ние разбира се не трябваше да споменаваме факта, че сме причината той да бъде недосегаем за евентуални убийци, тъй като самите ние бяхме организирали охраната му.... А сега трябва да направя още по-интересно признание. Докато "праволинейните" във Вашингтон ставаха все по-недоволни от антиамериканския характер на публичните изказвания на Насър и антиамерикаснката пропаганда, изливаща се от радио "Кайро", най-надалеч простиращия се глас на Средния Изток, можете ли да се досетите кой пишеше голяма част от материалите ? Ние. Ние рзбирахме, както разбираше и Насър по онова време, че за да оцелее новият режим, наложен на страната, той трябва последователно и убедително да бъде антиамерикански настроен и че Насър не би могъл да рискува да прояви каквото и да било разбиране към нашата разнопосочна политика в Средния Изток ... Ние разбира се положихме усилия да направим така, че производството да се спъва и си послужихме с много патентовани глупости, но по същество запазихме контрола над производството. "
    Имайки предвид горното, припомнете си отново антиамериканските речи на Саддам Хюсеин по време на войната в Залива през 1991 г. и при повторното нахлуване през 2003 г. Никога не е имало по-явно организиран конфликт от този. През 1990 г. американците дават на Саддам да разбере, че ако влезе в Кувейт, те няма да реагират. Той влиза и те реагират. На 25.07.1990 г. Саддам се среща с американската посланичка Ейприл Гласпи след като е съобщил на арабските народи и на СССР, че възнамерява да нападне Кувейт ! Те не възразяват. Според телеграмите, изпратени през юли 1990 г. Гласпи умишлено е подвела Саддам, който повярвал, че САЩ споделят същия възглед. Тя действала по инструкции от Белия дом.
    В началото тогавашният президент Буш-старши изглеждал доволен да използва санкции, но внезапно след кратко време американски военни сили започват да пристигат масово. ООН дава на САЩ "разрешение" да атакува Саддам под тяхното знаме. САЩ са ревностно подкрепяни от Саудитска Арабия, където саудитския клон на масонството е до голяма степен съсредоточен в американската нефтена компания "Арамко". Когато Ирак е обърнат с главата надолу от силите на САЩ, пардон, ООН, и те могат да продължат напред , за да отстранят диктатора,когото силно мразят, те спират. Защо ? Защото са имали други планове. Петролът е в основата им. За заблуда на хората те изпращат инспектори под претекст контрол над въоръжаването и разработките на оръжия в Ирак.

    През декември 1998 г. иракският лидер изгонил оръжейните инспектори. САЩ и Великобритания започват операция "Пустинна лисица" срещу Ирак, като подлагат страната на усилени бомбардировки в продължение на четири дни. Саддам обаче не склонил да пусне обратно инспекторите. Едва през 2002 г. те се завръщат. Интересното е какво  в действителност се е случвало точно през този период. Не съм убеден, че мъжът, който впоследствие бе заловен и изправен на съд е истинският Саддам. Клонирането не е научна фантастика ! Още по-големи съмнения имам относно "екзекуцията" му. Какво ли всъщност е истинското положение ? 
    "Победата" над Саддам е представяна като резултат от ефективността на ООН и какво предимство би могла да бъде тя за армията на ООН ( Илюминати ). Отново "медиите" имаха думата и през 1991, и през 2003 г. Всеки път, когато четете вестник или гледате новини, си спомнете горното и че нищо не е това, което изглежда . 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 837317
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930