Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2018 19:29 - ЧЕЗ и лъжите на Буда
Автор: mt46 Категория: Бизнес   
Прочетен: 1373 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
.
ИСТИНАТА! ЧЕЗ, СИК и лъжите на Буда

01.03.2018

image  

Всяка дума от казаното от Борисов и слугите му е лъжа.

ПЪРВА ЛЪЖА -„Той, министрите му и службите не са знаели нищо за сделката с ЧЕЗ“. – Ако това е вярно, то освен оставка, тези хора трябва да бъдат подведени под отговорност и съдени за неизпълнение на служебните си задължения. Борисов и българските служби и институции са информирани и са следяли сделката за ЧЕЗ в детаили, защото самата процедура изисква от тях да предоставят на чешката страна информация, данни и справки за купувача. Както и самият купувач е трябвало да предостави на ЧЕЗ документи издадени от НАП, ББР и тн. През януари тази година на срещата между Бабиш и Буда, тамата за ЧЕЗ е била обсъждана. И не на последно място, министъра на енергетиката на Буда е била приятелка на Гинка от 20 години. И тя ли не е знаела какво става?!

ВТОРА ЛЪЖА – „Борисов нямал нищо общо със сделката“. – Връзките на Борисов, Пашата и СИК с Гинка бяха разкрити от 
Биволъ, още в първият ден след обявяването на купувача. И това превърна сделката в скандал. Точно в този момент Буда започна да обръща палачинката. До този момент той с пренебрежение и с присъщата си наглост коментираше сделката. Поискал оставката на Теменужка Петкова, приел я и толкоз. Сделката била честна и частна и нямало защо държавата да се меси. Само дни след това, Борисов обявява, че същата тази сделка е някакъв чудовищен заговор срещу него и правителството. Някакви гадове щели да го свалят от власт и той щял да ги разкатае. А къде бяха „гадовете“ миналата седмица?

ТРЕТА ЛЪЖА – ‘Чешкият премиер ми е изпратил едни документи и аз ги засекретих и гледам тука едни работи, едни руско- грузински олигарси, едни банки…“. Стана ясно и то лично от Бабиш, че чешкият премиер не е пращал никакви документи на Борисов. Всички тзи документи са му били на разположение през всичките тези месеци. Как мислите, Мавродиев дали би направил каквото и да е, без да пита Буда? Мавродиев изпълнява нарежданията на Буда, а ББР и ПИБ са личните банки на мафията, на Борисов и Пеевски.

ЧЕТВЪРТА ЛЪЖА – „Посъветвах министър Теменужка Петкова да отиде в парламента и да обяви оставката си. Тя си подаде оставката и аз я приех“ – Б. Борисов. В същата минута Теменужка Петкова каза в национален ефир, че тя сама си е подала оставката заради познанството си с Гинка. Днес Борисов съобщава, че щели да решават, какво да правят с оставката на Петкова. Ама нали беше приета? Маневрата с оставката на министърката бе с цел да отклони вниманието от самата сделка и да послужи превантивно като бушон, ако се появят някакви съмнения. Не сработи и жертвата на Петкова става излишна и сега ще се направи опит да бъде върната.

ПЕТА ЛЪЖА – „Сделката е проведена по чешките закони и правителството не може да се меси по никакъв начин“ – В свое официално изявление от ЧЕЗ заявиха „Всички процедури по сделката са проведени по българското законодателство“ Всъщност, какво значение има? Всички държави в ЕС са синхронизирали своето законодателство според европейското законодателтво.

ШЕСТА ЛЪЖА – „Това е опит да ме свалят от власт както през 2013г. и аз ще ги разнищя“ Кой иска да го вали от власт? Гинка, дето е приятелка на собствената му министърка от 20 години? ББР, чиито шеф му е верно кученце? Чешкото правителство ли?

ИСТИНАТА – Сделката е режисирана и е получила политическата си легитимност и гаранция лично от Бойко Борисов. Той лично стои зад сделката. Той лично стои зад Гинка. Цел – Придобиването на стратегически актив с оборот над милиард и половина. Борисов знае, че ЕРП-тата са инструмент за сваляне на правителства. Борисов усеща, че властта му се клати и иска лично да държи шалтера. Алчността , параноята и страха водят Борисов в действията му. Готов е да продаде и предаде всеки и всичко за да запази и спаси себе си. И властта си.
ТАЗИ АФЕРА разкрива за пореден път мафиотската същност на управлението, разкрива тоталният разпад на държавата и институциите. И зад заканите и заплахите на Борисов прозира страх. Животински страх.
Краят наближава. Пеевски е пътник. Цацаров е пътник. Борисов е пътник. В агонията си дебелите ще опитат да хвърлят страната в хаос и разделение. Това е тяхната хранителна среда. Този път спасение няма да има. Мафията ще бъде изрината и прошка няма да има.
БОЕЦ водим тази битка и ще я водим до край.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

http://svobodnoslovo.eu/%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%87%d0%b5%d0%b7-%d1%81%d0%b8%d0%ba-%d0%b8-%d0%bb%d1%8a%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%83%d0%b4%d0%b0/

ПП: Навярно в основата е и Пеевски. Да не се правят на ударени!... Оставка и съд!...



Тагове:   мафия,   Буда,   ЧЕЗ,   Лъжите,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19166992
Постинги: 3687
Коментари: 45099
Гласове: 148928
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031